Βαθμολογία

Με την ίδια συνταγή η Δήμητρα Γιάννουλης (PICS)

Νέο ξεκίνημα πραγματοποίησε την Δευτέρα (31/7) η Δήμητρα Γιάννουλης. Η ομάδα του νομού μας συνεχίζει με την ίδια φιλοσοφία και φέτος. Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε πως προωθήθηκαν και κάποια παιδιά από την Ακαδημία της ομάδας κάτι που είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για την διοίκηση του σωματείου, αφού αυτός είναι ο στόχος και για τα επόμενα χρόνια.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η ομάδα κράτησε αρκετούς από τους βασικούς παίκτες της περσινής χρονιάς και παράλληλα απέκτησε και νέα παιδιά που θα προσφέρουν στο σύλλογο. Εξάλλου ο στόχος παραμένει η ανάδειξη νέων παιδιών που θα μπορέσουν σε βάθος χρόνου να παίξουν επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Τεχνικός της ομάδας ο καταξιωμένος κ. Βασίλης Μπακογιάννης που δίνει και την ψυχή του μέσα στο γήπεδο και προσπαθεί να μεταφέρει τις γνώσεις του. Δίπλα σε όλη αυτή την προσπάθεια η διοίκηση που πάντα είναι στο πλευρό των παικτών. Οι γηπεδικές εγκαταστάσεις της Γιάννουλης αποτελούν μεγάλο κίνητρο για έναν ποδοσφαιριστή.

Η διοίκηση

Οι μεταγραφές

Οι παίκτες που προωθήθηκαν από τα τμήματα υποδομών

Οι δηλώσεις

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΚΑΤΣΕΛΑΣ (πρόεδρος)

«Όπως ξεκινήσαμε πριν δύο χρόνια, έτσι συνεχίζουμε. Πιστοί σε αυτά που λέμε όλα αυτά τα χρόνια, θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα νεανικό σύνολο, προσπαθούμε κάθε χρόνο να ανεβάζουμε και παιδιά από τα τμήματα υποδομής της ομάδας. Κάποια στιγμή να μπορέσουμε να έχουμε παίκτες μόνο μέσα από τις ακαδημίες μας. Αυτό θα είναι το τέλειο, δύσκολο αλλά θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε. Υγεία σε όλους και σε όλα τα σωματεία του νομού μας».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ (προπονητής)

«Ξεκινάμε μια καινούρια χρονιά, ευχόμαστε σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της Γιάννουλης και γενικά σε όλες τις ομάδες υγεία και να πετύχουν τους στόχους τους. Για την δικιά μας την ομάδα, η διοίκηση και εγώ είμαστε 3η χρονιά μαζί, έχουμε κάνει μια ομάδα που πρώτα είναι παρέα, λειτουργούμε με κάποια έμπειρά παιδιά και κάποιες προσθήκες νέων παικτών και θέλουμε να κάνουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που να παίζει καλό ποδόσφαιρο όπως κάνει τα τελευταία δύο χρόνια. Κάθε χρονιά κυνηγάμε το ακατόρθωτο, αυτό θα κάνουμε και φέτος…»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΟΣ (παίκτης)

«Μια νέα αρχή για την ομάδα πολλά νέα παιδιά, να γίνουμε μια οικογένεια. Μέσα από την δουλειά και την υπομονή να προχωρήσουν και τα παιδιά και η ομάδα. Καλή χρονιά με υγεία».

ΣΩΤΗΡΗΣ ΘΩΜΟΣ (παίκτης)

«Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία. Καλωσορίζουμε τα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα, στόχος όπως πάντα η παραμονή όπως κάθε χρόνο».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΣ (παίκτης)

«Να έχουμε υγεία χωρίς τραυματισμούς πάνω απ’ όλα, να το ευχαριστιόμαστε γιατί είναι όλα νέα παιδιά και μέσα από τη δουλειά να κάνουμε ότι μπορούμε».