Βαθμολογία

Η Λάρισα 2012 στοχεύει ψηλά (PICS)

Με μεγάλα όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε την Δευτέρα (31/7) η Λάρισα 2012 την προετοιμασία της για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Μια χρονιά που οι άνθρωποι του σωματείου δείχνουν πως θέλουν σίγουρα η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και μάλιστα δεν κρύβουν πως κοιτάνε και την πρώτη θέση, εάν αυτή προκύψει στην πορεία.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η προετοιμασία διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Larissa Sports Center και στις πρώτες δηλώσεις προπονητή και παικτών φάνηκε το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Εξαιρετικοί παίκτες αποκτήθηκαν που σίγουρα αποτελούν «κόσμημα» για την Α’ ΕΠΣΛ. Ο στόχος του καταξιωμένου τεχνικού κ. Θοδωρή Στεργιάδη είναι να βρεθεί στην προετοιμασία η «χημεία» της ομάδας και να βγει μέσα στον αγωνιστικό χώρο στα επίσημα ματς.

Οι μεταγραφές

Μπρέλλας, Καλλιμάνης, Βούζας, Σενκάϊ, Μανακούσιος Δ., Μανακούσιος Θ., Μολάς, Νταής, Τσιάκος, Φλώρος Β., Δημόπουλος.

Τα φιλικά

12/8 Γιάννουλη

20/8 Αμυγδαλέα

24/8 Ελευθεραί

27/8 Τύρναβος

2/9 Συκούριο

5/9 Μαυροβούνι

Οι δηλώσεις

ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ (προπονητής)

«Να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στους αθλητές και τους προπονητές και τους παράγοντες, καλή χρονιά και για τους αθλητές πάντα με υγεία, έτσι όπως ξεκινάμε τη χρονιά έτσι να την τελειώνουμε. Για την δικιά μας την ομάδα κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, όπως ξέρετε πέρυσι βρεθήκαμε με το ένα πόδι στην Α1’ ΕΠΣΛ, ευτυχώς καταφέραμε και παραμείναμε και από την αμέσως επόμενη μέρα προσπαθήσαμε να κάνουνε ένα καινούριο σχεδιασμό, να φέρουμε κάποια νέα παιδιά να μας βοηθήσουν να έχουμε μια καλύτερη πορεία. Ο στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια καλή ομάδα όσο μπορούμε, να παίζουμε όσο μπορούμε καλό ποδόσφαιρο και κάθε Κυριακή αν μπορούμε να μπαίνουμε στο γήπεδο για να κερδίζουμε».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΟΛΑΣ (παίκτης)

«Καλή χρονιά να ευχηθώ με τη σειρά μου. Μια νέα χρονιά ξεκινά με όνειρα και φιλοδοξίες. Υγεία πάνω απ’ όλα και επιτυχία για τη νέα μου ομάδα».

ΠΑΝΟΣ ΦΛΩΡΟΣ (παίκτης)

«Ένα ωραίο και σύγχρονο ποδόσφαιρο για την πόλη της Λάρισας. Κάτι πάρα πολύ δυνατό, οι στόχοι είναι υψηλοί, πρώτον καλή άνετη παραμονή στην κατηγορία και γιατί όχι στην άνοδο στη Γ’ Εθνική. Οι μεταγραφές αυτό δείχνουν δεν μπορούμε να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας. Θα στοχεύσουμε να κάνουμε κάτι καλό φέτος…».

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΡΕΛΛΑΣ (παίκτης)

«Νέα πρόκληση φέτος, καινούρια ομάδα, καινούριοι συμπαίκτες, η ομάδα δείχνει πως θα πρωταγωνιστήσει, στον βαθμό τον οποίο θα φτάσει θα φανεί μέσα στη χρονιά. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες. Εύχομαι να αλλάξει προς το καλύτερο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, γιατί πλέον αλλάζουνε όλα οπότε και αυτό πρέπει να κάνει το βήμα παραπάνω».