Βαθμολογία

Να κάνει το βήμα παραπάνω ο Αετός Αμυγδαλέας (PICS)

O Αετός Αμυγδαλέας ξεκίνησε την Δευτέρα (31/7) την προετοιμασία του για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Χρήστος Καραμούτης έθεσε ως στόχο την κατάκτηση τουλάχιστον της 4ης θέσης.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο Αετός 3η σεζόν στην Α’ ΕΠΣΛ και φέτος θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές και σημαντικότερη αυτή στον πάγκο, με τη διοίκηση του συλλόγου να δίνει τα ηνία στον Δημήτρη Καπετανόπουλο.

Σημαντική και η απόκτηση του μεγάλου σκόρερ Θανάση Παλάσκα, αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα «μπαμ» του καλοκαιρού και σε συνδυασμό με τη διατήρηση του βασικού κορμού ως έχει, θεωρείται δεδομένο πως αναμένουμε και φέτος υψηλές πτήσεις με τον Αετό να θέλει να πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Οι μεταγραφές

Παλάσκας (Αχιλλέας Φαρσάλων), Ντιντής (Κ-20 ΑΕΛ), Ραμάι, Μούτσιος (Νέα Πολιτεία), Τσιαμούρας (Πουρνάρι), Νταμπαλέτσιος (Ιπποκράτης), Γκαραβέλης (Πελασγιώτιδα) ενώ αποχώρησαν οι Κουρούκας (Ελευθεραί), Μπακαβέλος, Πίρε, Υφαντής (;).

Η διοίκηση

Οι δηλώσεις

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΜΟΥΤΗΣ (Πρόεδρος)

«Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλους όσους εμπλέκονται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Εκτιμώ πως η νέα χρονιά θα είναι καλύτερη σε σύγκριση με πέρσι, καλύτερο πρωτάθλημα ποιοτικά και μικρές οι διαφορές μεταξύ των ομάδων.

Με βάση τη μεταγραφική ενίσχυση και των άλλων ομάδων, όλα δείχνουν πως θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό. Τώρα σχετικά με την δική μας ομάδα πέρσι τερματίσαμε στην πέμπτη θέση και στις λεπτομέρειες χάθηκε η είσοδος μας στα πλέι οφ, κάτι που ευελπιστώ να πετύχουμε φέτος με τις σημαντικές προσθήκες που έγιναν. Προσωπικά εκτιμώ πως αν δεν πλασαριστούμε στην πρώτη τετράδα, για μένα θα είναι αποτυχία. Δεν πήραν τα μυαλά μας αέρα, κρατάμε χαμηλούς τόνους και με την παρουσία του Δημήτρη Καπετανόπουλου και μέσα από σκληρή δουλειά πιστεύω πως θα πάμε ακόμη καλύτερα. Στην διοίκηση μπήκαν και άλλα άτομα όπως και χορηγοί και σίγουρα μπορούμε να κάνουμε ακόμη καλύτερα πράγματα και οργανωτικά αλλά και εξωαγωνιστικά».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ (Προπονητής)

«Εκτιμώ πως φέτος το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΛ και με βάση τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Στόχος του Αετού είναι να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται προκειμένου να ανταποκριθούμε στις δύσκολες συνθήκες, με την ευχή να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους».

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΛΑΣΚΑΣ (παίκτης)

«Θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία, σε όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία καθώς επίσης στην ΑΕΛ, στον Απόλλωνα Λάρισας και τον Αχιλλέα Φαρσάλων που αγωνίζονται σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Κάθε χρόνο οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα δύσκολες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που ανήκω στην οικογένεια του Αετού Αμυγδαλέας και θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Χρήστο Καραμούτη αλλά και τον πρόεδρο του Αχιλλέα κ. Χρήστο Τσαπραίλη για την υλοποίηση της μεταγραφής αυτής. Καινούρια ομάδα, καινούριοι στόχοι θα επιδιώξουμε μέσα από συνεχής προσπάθεια και δουλειά να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να διακριθούμε και στον θεσμό του Κυπέλλου».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ (παίκτης)

«Εύχομαι σε όλους μία χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Ήρθαν στην ομάδα αρκετοί αξιόλογοι παίκτες και σε συνδυασμό με το υπάρχον υλικό θα παλέψουμε για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Το υλικό είναι πολύ καλό για τα δεδομένα της κατηγορίας και αυτό που απομένει είναι να δουλέψουμε σκληρά».

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ (παίκτης)

«Θέλω να ευχηθώ σε όλους μία καλή σεζόν, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Το πρωτάθλημα θα είναι και φέτος δύσκολο όμως θα προσπαθήσουμε να τα πάμε ακόμη καλύτερα. Από την πλευρά μου, αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ τους συμπαίκτες και την ομάδα μου».