Βαθμολογία

«Οι συζητήσεις είναι στο τελικό στάδιο»

Προ των πυλών είναι η επόμενη μεταγραφή για τον ΟΦΗ και εκτός απρόοπτου ακούει στο όνομα, Γιάννης Ποτουρίδης. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι θεωρείται σχεδόν «κλεισμένη» περίπτωση και οι τελικές εξελίξεις θα δρομολογηθούν πολύ σύντομα.

Μιλώντας στη «Νέα Κρήτη» ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός επιβεβαίωσε ότι οι συζητήσεις έχουν φτάσει για τα καλά στο τελικό στάδιο. Στη λακωνική του τοποθέτηση υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη και ιστορική ομάδα. Πιστεύω ότι φέτος δε θα έχει πρόβλημα για την άνοδο. Είναι μια ομάδα που ανήκει στην Σούπερ Λίγκα. Έχει καλούς ποδοσφαιριστές και ένα αξιόλογο προπονητή. Όταν εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον, ήθελα εξ αρχής να συνεργαστούμε και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Οι συζητήσεις είναι στο τελικό στάδιο».

Με τις αισιόδοξες προβλέψεις δεν αποκλείεται o ποδοσφαιριστής να δώσει το παρών στην σημερινή επίσημη πρώτη, αν το θέμα «κλείσει» το πρωί, αν και το πιθανότερο είναι ότι η άφιξη του (αν όλα πάνε καλά) προγραμματίζεται για την Τρίτη.

Στην ομάδα του Ηρακλείου «φορτσάρουν» για την περαιτέρω ενίσχυση και πέρα από τον Ποτουρίδη, σε πρώτο πλάνο βρίσκεται και η περίπτωση του Γρηγόρη Μάκου. Είναι ένας παίκτης με τον οποίο ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει συζητήσει αρκετές φορές και θεωρεί ότι με την εμπειρία του μπορεί να δώσει πολλά στο ανασταλτικό κομμάτι της μεσαίας γραμμής. Οι Κρητικοί θα κινηθούν και για ένα 8αρι, ενώ σε εκκρεμότητα παραμένει η υπόθεση με το Νίκο Πουρτουλίδη.