Βαθμολογία

Πολάκης μαινόμενος κατά Βαρουφάκη: «Κάνεις κατινιές, σε κανακεύει η διαπλοκή»

Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα στον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας και τον πρώην ΥΠΟΙΚ. Με μια νέα ανάρτηση στο Facebook ο Παύλος Πολάκης επιτίθεται εκ νέου στον Γιάνη Βαρουφάκη, που όπως λέει έκανε το λάθος να του απαντήσει...

Ο Παύλος Πολάκης “επιτέθηκε” πρώτος στον Γιάνη Βαρουφάκη με αφορμή τη συνέντευξη του πρώην ΥΠΟΙΚ στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, κατηγορώντας τον ότι είναι “είτε πολύ λίγος, είτε πολύ ύπουλος”.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης σήκωσε το γάντι και απάντησε στον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας μέσω του προσωπικού του blog λέγοντας ότι συνεχίζει τον αγώνα που ξεκίνησαν όλοι μαζί πριν η κυβέρνηση “οπισθοχωρήσει” λέγοντας “ναι σε όλα”.

Ο Πάυλος Πολάκης ανταπάντησε με τη σειρά του το βράδυ της Κυριακής μέσω Facebook, ανεβάζοντας κατά πολύ τους τόνους, προβαίνοντας σε απίστευτες κατηγορίες και χαρακτηρισμούς σε βάρος του πρώην συναδέλφου του. Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας έγραψε πώς αυτοί που άλλοτε έβριζαν τον Γιάνη Βαρουφάκη, τώρα τον χρησιμοποιούν με μοναδικό σκοπό να πλήξουν την κυβέρνηση. Δεν έμεινε όμως σε αυτό. Κατηγόρησε επίσης τον πρώην ΥΠΟΙΚ ότι το σχέδιο του οδηγούσε σε μια ιστορική και ανεπίστρεπτη ήττα και γι'' αυτό η κυβέρνηση υποχρεώθηκε σε “συμβιβασμό” αλλά και ότι καλλιεργεί την κατινιά και την πολιτική της κλειδαρότρυπας. Τέλος δεν παραλείπει να ευχηθεί στον Γιάνη Βαρουφάκη "Καλές πωλήσεις", όπως έκανε και ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στον Alpha.

“Εσύ Γιάννη, εκτός από ταξίδια, φωτογραφήσεις στα μπαλκόνια των ωραίων σπιτιών σας στη Πλάκα και αλλού, διακοπές, μπάνια, δημοπρασίες για το δερμάτινο μπουφάν της διαπραγμάτευσης και τη συγγραφή του βιβλίου, που σου προβάλλουν σήμερα συντονισμένα τα ΜΜΕ του Μητσοτακέικου, τι άλλο έκανες; Για αυτό Γιάννη, αφού σου ευχηθώ καλές πωλήσεις στο βιβλίο σου, θα σε αποχαιρετήξω οριστικά, όπως και όλοι αυτοί που συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη.

Μια μάχη πολύ σημαντική για να την ξεφτιλίζουμε, πιστεύοντας πως όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από το υπερτροφικό ΕΓΩ μας. Καλή σου νύχτα..." καταλήγει η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη.

Διαβάστε όλη την ανάρτηση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας:

"Γιάνη Βαρουφάκη, επειδή έκανες το λάθος να μου απαντήσεις και μάλιστα επιθετικά, άκου για τελευταία φορά:

1) Δεν συνεχίζεις κανένα αγώνα με το να δημοσιεύεις ηχογραφημένες συνομιλίες συνεδριάσεων και SMS που αντάλλαξες με τον άνθρωπο που σε έκανε υπουργό, αλλά το μόνο που κάνεις είναι να καλλιεργείς την κατινιά, την πολιτική της κλειδαρότρυπας και του survivor, ρίχνοντας νερό στο μύλο του παλιού συστήματος εξουσίας και διαπλοκής που έχει ποντάρει στην αριστερή παρένθεση, αλλά έχει χάσει ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ, μέχρι τώρα, και ψάχνει αγωνιωδώς να βρει τρόπο να τραυματίσει την κυβέρνηση. Είτε το καταλαβαίνεις, είτε όχι, για αυτό το λόγο σε προβάλλουν ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΡΙΖΑΝ ΧΥΔΑΙΑ στις φυλλάδες τους και στα τζαμπατζοκάναλα τους!

2) Επειδή "διάβασα και έκλαψα", το σχέδιο σου, ειδικά όταν συνειδητοποιήσαμε ότι δεν υπήρχε πουθενά αλλού στήριγμα, αποφασίσαμε συλλογικά να υπογράψουμε έναν συμβιβασμό για να μην οδηγήσουμε στη καταστροφή τα φτωχά και μεσαία στρώματα και να μη χρεώσουμε την Αριστερά στην Ελλάδα και στην Ευρώπη με μια ιστορική και ανεπίστρεπτη ήττα. Γιατί εκεί οδηγούσε το σχέδιο σου...

3) ΕΓΩ, μέσα σε αυτό το πλαίσιο, δεν επέλεξα τον εύκολο δρόμο του αναχωρητισμού, αλλά συνέβαλλα με όλες μου τις δυνάμεις σε ένα τεράστιο αγώνα και πόλεμο με τους δανειστές και τη ντόπια διαπλοκή που τώρα σε κανακεύει. Για να ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ως κυβέρνηση νίκες για αυτούς που εκπροσωπούμε:

-Για να καλύψουμε 2,5 εκατ. ανασφάλιστους με δωρεάν περίθαλψη και να διαγράψουμε τα χρέη τους στην εφορία

- Για να ενισχύσουμε με 9000 ανθρώπους το ΕΣΥ (και είναι στο δρόμο άλλοι 9500)

-Για να βγάλουμε στη φόρα κλεψιές 85 δισ. ευρώ στο χώρο της Υγείας από αυτούς που σήμερα σε προβάλλουν

-Για να ανοίξουμε νοσοκομεία και τμήματα, να ενισχύσουμε το ΕΚΑΒ, να αντικαταστήσουμε εξοπλισμούς, να σπάσουμε το απόστημα του ΚΕΕΛΠΝΟ κλπ κλπ....

ΕΣΥ Γιάννη, εκτός από ταξίδια, φωτογραφήσεις στα μπαλκόνια των ωραίων σπιτιών σας στη Πλάκα και αλλού, διακοπές, μπάνια, δημοπρασίες για το δερμάτινο μπουφάν της διαπραγμάτευσης και τη συγγραφή του βιβλίου, που σου προβάλλουν σήμερα συντονισμένα τα ΜΜΕ του Μητσοτακέικου, ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΑΝΕΣ;

Για αυτό Γιάννη, αφού σου ευχηθώ καλές πωλήσεις στο βιβλίο σου, θα σε αποχαιρετήξω οριστικά, όπως και όλοι αυτοί που συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη.

Μια μάχη πολύ σημαντική για να την ξεφτιλίζουμε, πιστεύοντας πως όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από το υπερτροφικό ΕΓΩ μας.

Καλή σου νύχτα..."

Πηγή: newsit.gr