Βαθμολογία

Διαμαρτυρία στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ από κατοίκους των Ανω Λιοσίων

Κινητοποίηση στις 9 το πρωί έχουν οργανώσει οι κάτοικοι στα Ανω Λιόσια για τη διακοπή δρομολογίων που ένωναν τα Άνω Λιόσια με τον ηλεκτρικό στο σταθμό Νερατζιώτισσα και με το μετρό στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας.

Συγκεκριμένα οι κάτοικοι της περιοχής θα ξεκινήσουν με το τρένο από τα Ανω Λιόσια για τα κεντρικά γραφεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μετά την απόφαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να διακόψει και τα τρία δρομολόγια. Μάλιστα εκτός από την κινητοποίηση της Δευτέρας οι κάτοικοι των Ανω Λιοσίων έχουν αποφασίσει και για την Τρίτη το απόγευμα να γίνει αποκλεισμός του σταθμού Κάτω Αχαρνές.

Από σήμερα  μειώνονται προσωρινά τα δρομολόγια από Ανω Λιόσια – Νερατζιώτισσα λόγω εργασιών για την αναβάθμιση του σιδηροδρομικού σταθμού της Αθήνας.

Για την αναγκαστική αυτή μείωση των δρομολογίων από Α. Λιόσια – Νερατζιώτισσα, και τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των κατοίκων, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017 και μέχρι την ολοκλήρωση των απαιτούμενων εργασιών, δρομολογεί λεωφορεία σύνδεσης του Σταθμού Α. Λιοσίων με τη Νερατζιώτισσα, ώστε να επιτευχθεί η απαιτούμενη διασύνδεση και μετεπιβίβαση των επιβατών, με τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία.

Πηγή: protothema.gr