Βαθμολογία

Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις στον Απόλλωνα, αναχωρεί για Καρπενήσι (PICS)

Πραγματοποιήθηκαν και ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία πολλαπλές χρήσιμες εξετάσεις στους παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας, από τον διακεκριμένο ορθοπεδικό και επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομάδας, κ. Γιώργο Μπασδέκη. Συγκεκριμένα έγινε πελματογράφημα, ανάλυση βάδισης, ανθρωπομετρικός έλεγχος με κινητικότητα αρθρώσεων και δυσκαμψία μυών.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας, ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις των εξετάσεων και σε ότι τους υπέβαλε ο κ. Μπασδέκης, τον οποίο η διοίκηση της ΠΑΕ τον ευχαριστεί γι άλλη μια φορά για τις πολύτιμες γνώσεις και την άμεση παρακολούθηση που παρέχει στην ομάδα.

- Επίσης οι παίκτες του Απόλλωνα πέρασαν και από εξονυχιστικό οδοντιατρικό έλεγχο από τον κ. Μιχάλη Ανεστόπουλο, τον οποίο η ΠΑΕ ευχαριστεί πάρα πολύ.

Την Δευτέρα (31/07) ο τεχνικός κ. Σάκης Θεοδοσιάδης έδωσε ρεπό στους παίκτες  του Απόλλωνα, μετά την Κυριακάτικη προπόνηση, ενώ την Τρίτη (01/08) η αποστολή της ομάδας μας, θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου εκεί θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, δίνοντας μάλιστα και δύο φιλικά παιχνίδια, με τον Αήττητο Σπάτων (05/08) και την Παναχαϊκή (12/08).