Βαθμολογία

Μεταγραφή σεισμός Βασίλη Φλώρου στη Λάρισα 2012

Τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της ολοκλήρωσε την Κυριακή (30/7) η Λάρισα 2012, που φιλοδοξεί τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν να διαπρέψει στην Α’ ΕΠΣΛ και να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι εντυπωσιακές κινήσεις της ομάδας. Ο τεχνικός Θοδωρής Στεργιάδης μαζί με τη διοίκηση δείχνουν να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση από τις μεταγραφές που έκανε ο σύλλογος.

Η τελευταία μεταγραφή που ανακοινώθηκε έβαλε σίγουρα «φωτιά» στην Α’ ΕΠΣΛ, αφού η Λάρισα 2012 έκανε δικό της τον Βασίλη Φλώρο. Έναν ποδοσφαιριστή που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού έχει τεράστια εμπειρία έχοντας περάσει από επαγγελματικές ομάδες. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως κεντρικός αμυντικός, όσο και ως αμυντικό χαφ.

Μεταγραφή που σίγουρα ανεβάζει και άλλο το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο της ομάδας. Ο Βασίλης Φλώρος έχει περάσει από Αναγέννηση Καρδίτσας (Β’-Γ’ Εθνική), ΠΑΕ ΑΕΛ (Β’-Γ’ Εθνική), Ολυμπιακό Βόλου (Β’-Γ’ Εθνική), Ελασσόνα (Δ’ Εθνική), Φωκικό (Β’ Εθνική), Τσαριτσάνη (Γ’ Εθνική), Τερψιθέα (Γ’ Εθνική), Νέα Πολιτεία (τοπικό), Απόλλων Λάρισας (τοπικό), Ατρόμητο Παλαμά (τοπικό).

Αξίζει να αναφέρουμε πως συνέβαλε τα μέγιστα η διοίκηση της ομάδας για να γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή και ο λόγος φυσικά για τον πρόεδρο Θύμιο Φλώρο, των γενικών αρχηγών Ρομπέρτο και Ερρίκου Φλώρου και αρχηγού της ομάδας Πάνου Φλώρου. Τέλος την Δευτέρα (31/7) ξεκινά και η προετοιμασία της ομάδας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ