Βαθμολογία

Σημαντικές προσθήκες στην Τσαριτσάνη

Δύο παλιούς γνωστούς εμπιστεύτηκε η διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης ντύνοντας και πάλι στα «πράσινα» τους Λάζαρο Κουμπούρα και Δημήτρη Τόλιο οι οποίοι και αναμένεται να προσφέρουν πολύτιμες λύσεις σε άμυνα και επίθεση. Η ανακοίνωση:

«Δύο σημαντικές προσθήκες πραγματοποίησε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης. Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» απέκτησαν τον Λάζαρο Κουμπούρα και τον Δημήτρη Τόλιο. Ο Λάζαρος Κουμπούρας αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού οπισθοφύλακα και η παρουσία του στον Οικονόμο θα θωρακίσει την αμυντική γραμμή της ομάδας.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της ΑΕΛ, ενώ έχει αγωνισθεί και σε Νίκαια, Φιλοκτήτη Μελιβοίας, Αίαντα Σαλαμίνας, Κρανίδι, Αχιλλέα Καμαρών, Ελασσόνα, Α.Ε. Φαρκαδόνας, Α.Ο. Τριγλίας, Αχιλλέα Φαρσάλων ενώ αγωνίστηκε και πάλι στον Οικονόμο τη διετία 2013-2015.

Ο μεσοεπιθετικός Δημήτρης Τόλιος είναι γεννημένος στις 28 Δεκεμβρίου 1993 και έχει αγωνιστεί σε ΑΕΛ Νέων, Π.Ο.Ελασσόνας, Δόξα Βλαχογιαννίου ενώ πριν ένα χρόνο, αγωνιζόταν και πάλι με τα χρώματα του Οικονόμου».