Βαθμολογία

Στη Δανία για Πούκι ο Παναθηναϊκός

Ο Τεέμου Πούκι είναι ο «εκλεκτός» του Μαρίνου Ουζουνίδη για την επίθεση του Παναθηναϊκού και σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Άνθρωπος του «τριφυλλιού» ταξίδεψε στη Δανία προκειμένου την Κυριακή (30/7) να συναντηθεί με ανθρώπους της Μπρόντμπι για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του 27χρονου επιθετικού.

Οι «πράσινοι» φέρονται να προτείνουν στον Φινλανδό τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 500.000 ευρώ, με τον ίδιο να είναι θετικός. Παρόλα αυτά, το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2018 βάζει στο παιχνίδι και τους Δανούς, οι οποίοι αξιώνουν περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ, την ώρα που ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να ξεφύγει από τις 700.000.

Άλλωστε, ο Τρόελς Μπεχ επεσήμανε ότι υπάρχουν προτάσεις και από άλλες ομάδες. «Θα σας απογοητεύσω. Το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον Πούκι από πολλές ομάδες. Είναι λογικό από τη στιγμή που μιλάμε για έναν παίκτη της αξίας του. Αν θέλετε μπορείτε να με πάρετε πάλι αύριο (σήμερα)», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας στην «Πράσινη». Όπως και να έχει, η Κυριακή θα είναι κρίσιμη, με τον Παναθηναϊκό να εντείνει τις προσπάθειές του για τον Φινλανδό επιθετικό.