Βαθμολογία

«Χόρεψε» και τίμησε ο Αετός Αμυγδαλέας (PICS)

Την Παρασκευή (28/7) στην Αμυγδαλέα πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της ομάδας του Αετού. Ήταν μια όμορφη εκδήλωση που τίμησαν με την παρουσία τους φίλοι και φίλαθλοι της ομάδας, η δημοτική αρχή, παράγοντες του ποδοσφαίρου, σωματεία του νομού, καθώς και χορηγοί της ομάδας. Πραγματοποιήθηκαν και βραβεύσεις σε ανθρώπους που προσέφεραν στην ομάδα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το «ευχαριστώ» του Καραμούτη

Τον λόγο στο βήμα πήρε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Χρήστος Καραμούτης και είπε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βρίσκονται σήμερα κοντά μου και με τιμούν με την παρουσία τους. Η ομάδα του Αετού Αμυγδαλέας έχει ιδρυθεί από το 1970 με ιδρυτή του κ. Ζήση Μαλάκο, έχει διαρκή παρουσία στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΛ και πιο συγκεκριμένα στα πρωταθλήματα της Α1’ ΕΠΣΛ. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παράγοντες που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια από την ομάδα. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια που είμαι στο σύλλογο πιστεύω πως ανεβάσαμε τον πήχη της ομάδας μας ψηλότερα και ευελπιστούμε πως και τη χρονιά που έρχεται και ξεκινάει η ομάδα μας την Δευτέρα προετοιμασία να καταφέρουμε να ανεβούμε ψηλότερα. Ο κορμός του συλλόγου κατά ένα 80% διατηρήθηκε, όμως ήρθαν και νέα παιδιά και έμπειροι που θα βοηθήσουν. Στο τιμόνι της ομάδας μας θα είναι ο γνωστός σε όλους μας κ. Δημήτρης Καπετανόπουλος, μια παλιά δόξα του ΠΑΟΚ και του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Θέλω να παρουσιάσω τους καλεσμένους μου τον αντιδήμαρχο κ. Θανάση Αδαμόπουλο που έχουμε και μια αγαστή συνεργασία, τον αντιδήμαρχο κ. Σούλτα, τον αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Νταή, τον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Γεώργιο Ζαούτσο, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Τάχο, τον πρώην αντιδήμαρχο κ. Καλτσά, τον κ. Μιχάλη Αναστασίου, τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου κ. Πέτρο Τσαλέρα, την πρόεδρο του Μορφωτικού συλλόγου κ. Ευαγγελία Γκουγκουλιάνα – Παζάρα και των υπόλοιπων μελών του Δ.Σ. για την σύσταση του συλλόγου. Τον αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αποστόλη Μπέμπη, την κ. Ρένα Καραλαριώτου, τον δημοτικό σύμβουλο κ. Δημήτρη Γεωργάκη, τον δημοτικό σύμβουλο κ. Αθανάσιο Βλησσαρούλη, τους τοπικούς συμβούλου κ. Κωνσταντίνο Γκατζόρα και κ. Ιωάννα Νταφούλη.

Θέλω να συγχαρώ το νέο πρόεδρο της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρη Μπουχλαριώτη για την εκλογή του και τον διαρκή του αγώνα όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους χορηγούς που στηρίζουν την ομάδα.

Οι χορηγοί που στηρίζουν τον Αετό Αμυγδαλέας είναι οι: κ. Ευθύμιος Πουτόκας με την συνεχή προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια με αθλητικό υλικό και χορηγία κρεάτων, ο κ. Αστέριος Τσόγκας για την προσφορά του σε αθλητικό υλικό, τον κ. Τασιακούλη για την χορηγία κρεάτων, τον κ. Χρήστο Μακρίδη ιδιοκτήτη του Breek Cafe και την κόρη του κ. Ελένη Μακρίνη για την προσφορά αθλητικού υλικού, την κ. Μπάγκα που έχει κρεοπωλείο για την προσφορά χρηματικού ποσού, ευχαριστώ τον κ. Δημήτρη Σκούπρα ποδοσφαιριστή της ομάδας μας για την χορηγία χρηματικού ποσού, τους κτηνοτρόφους του χωριού μας και από τις τριγύρω περιοχές για την προσφορά τους από ένα αρνί ο καθένας και όλους τους υπόλοιπους επαγγελματίες που μας έδωσαν δώρα αξίας για να έχουμε μια πλούσια λαχειοφόρο».

Τιμητικές πλακέτες

Τιμητικές πλακέτες δόθηκαν σε ανθρώπους που πρόσφεραν και προσφέρουν στην ομάδα. Τιμητική πλακέτα έλαβε ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης και ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας κ. Παναγιώτης Μαντζανάς.

Η βραδιά στον χορό του Αετού Αμυγδαλέας ήταν πολύ όμορφη, είχε άφθονο κέφι και χορό με το συγκρότημα του Χρήστου Ζιάκου και της Λένας Ζέτα. Όλοι όσοι βρέθηκαν το χάρηκαν με την ψυχή τους και το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

*Το athleticlarissa.gr θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τους δύο χορηγούς κ. Αστέριο Τσόγκα και κ. Θέμη Πουτόκα για τη συνεχή και αγαστή συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια.