Βαθμολογία

Και Καραγκιολίδη ο Ολυμπιακός Βόλου

Με ταχύτατους ρυθμούς δίδεται συνέχεια στη μεταγραφική ενίσχυση για τον Ολυμπιακό Βόλου. Στο συγκεκριμένο πλαίσιο εντάσσεται και η απόκτηση του Φώτη Καραγκιολίδη. Ο 30χρονος τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ και ανακοινώθηκε το πρωί του Σαββάτου (29/07). Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί ακόμη σε Ατρόμητο, Ρόδο, Καλλονή και Ρέχντεν (Δ’ Γερμανίας). Αναλυτικά:

«Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την συνεργασία της με τον τερματοφύλακα Φώτη Καραγκιολίδη. Ο 30χρονος πανύψηλος goalkeeper ήταν μέχρι και πέρυσι στην ΑΕΚ, στην οποία ανήκε από το 2013, ενώ το τελευταίο εξάμηνο του 2017 αγωνίστηκε στην 4η Κατηγορία της Γερμανίας (Regionalliga) με την Bsv Rehden.

Νωρίτερα, είχε φορέσει την φανέλα των Ατρόμητου, Ρόδου και ΑΕΛ Καλλονής. Η Δ.Ε. καλωσορίζει στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου τον Φώτη Καραγκιολίδη και του εύχεται καλή επιτυχία με την ομάδα μας. Νωρίτερα, είχε φορέσει την φανέλα των Ατρόμητου, Ρόδου και ΑΕΛ Καλλονής. Η Δ.Ε. καλωσορίζει στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου τον Φώτη Καραγκιολίδη και του εύχεται καλή επιτυχία με την ομάδα μας».