Βαθμολογία

Ουκρανική ενίσχυση με Γιάκοβλεφ στη Νίκη Βόλου

Παίκτης της Νίκης Βόλου έγινε αργά το βράδυ της Παρασκευής (28/7) ο Ουκρανός Άντρι Γιάκοβλεφ. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε για έναν χρόνο στους «κυανόλευκους» προερχόμενος από την Ταράζ του Καζακστάν, ενώ έχει καταγράψει θητεία και σε σπουδαίες ομάδες όπως η Σαχτάρ Ντόνετσκ και η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Andriy Yakovlev για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Ουκρανός μεσοεπιθετικός είναι γεννημένος στις 20 Φεβρουαρίου 1989, έχει ύψος 1,78 και την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν με την FC Taraz στην 1η κατηγορία του Καζακστάν, έχοντας 16 συμμετοχές και 2 γκολ. Κατά το παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των: Zaria Bălți, Sokol Saratov, BATE Borisov, Slutsk, Metalurh Donetsk, Shakhtar-3 Donetsk κ.α..

Με την ομάδα της BATE Borisov μάλιστα έχει στεφθεί Πρωταθλητής και Κυπελλούχος Λευκορωσίας ενώ με την Zaria Bălți Κυπελλούχος Μολδαβίας. Η Διοικούσα Επιτροπή τoν καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία».