Βαθμολογία

Στον Άρη και ο Πίντο

Μεταγραφών συνέχεια για τον Άρη και μετά τους Λώττα και Ντάγκρα οι «κίτρινοι» απέκτησαν και τον Γιόνε Πίντο το απόγευμα της Παρασκευής (28/7). Αν και αρχικά η σκέψη των Θεσσαλονικέων ήταν να δοκιμαστεί στην προετοιμασία ο Βραζιλιάνος επιθετικός λόγω του σοβαρού τραυματισμού που αντιμετώπισε πέρσι, εντούτοις ανακοινώθηκε η συμφωνία για την επόμενη διετία.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιόνε Πίντο (Jone da Silva Pinto, όπως είναι το πλήρες όνομά του). Ο 25χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός (γεννήθηκε στις 13/11/1991 στην πόλη Πελότας), υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων με την ομάδα μας.

Ο πρώην παίκτης της Λάρισας και της Λαμίας (έχει ακόμη αγωνιστεί στον Εθνικό Άχνας στην Κύπρο, καθώς και σε ομάδες της πατρίδας του), έδωσε το “παρών” στη σημερινή απογευματινή προπόνηση της ομάδας μας στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρο», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Άρη.

Την ίδια στιγμή, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα παραμείνει έως το 2019 ο Κενάν Μπαργκάν, αφού υπήρχε κοινή διάθεση για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Στην ανακοίνωση για τον 28χρονο μεσοεπιθετικό αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου για δύο ακόμη χρόνια με τον Κενάν Μπαργκάν».