Βαθμολογία

Επιστρέφει Λάρισα το «βυσσινί θωρηκτό»


Όπως έγινε γνωστό σήμερα (28/07) μέσω της παρουσίασης της νέας Σχολής Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ από τον μεγαλομέτοχο και τη διοίκηση της ομάδας, το λεωφορείο που επί εποχής Πηλαδάκη μετέφερε τους παίκτες της ομάδας, είναι και πάλι «απόκτημα» του συλλόγου.

Πιο συγκεκριμένα, στην παρουσίαση που πραγματοποίησε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, τόνισε εκτός των άλλων πως ήρθε σε συμφωνία με τον πρώην μεγαλομέτοχο των «βυσσινί» Κώστα Πηλαδάκη, προκειμένου η ΑΕΛ μέσω αγοράς να αποκτήσει εκ νέου το υπερσύγχρονο λεωφορείο που μετέφερε τους «βυσσινί» όταν «ισχυρός άνδρας» του συλλόγου ήταν ο τελευταίος.

Το εν λόγω λεωφορείο είχε παραμένει στην ιδιοκτησία του Κώστα Πηλαδάκη μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΛ και ο ίδιος το χρησιμοποιούσε για ιδιωτική χρήση, όμως πλέον θα μεταφέρει τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ.

Μάλιστα ο αντιπρόεδρος της ΑΕΛ Ζήσης Ντελόπουλος βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου ο ίδιος να το μεταφέρει πίσω στη Λάρισα, ώστε να μπορέσει να παρέχει το συντομότερο δυνατό άνεση στις μετακινήσεις του συλλόγου.