Βαθμολογία

«Σχολή Ποδοσφαίρου ΑΕΛ, το θεμέλιο του αύριο!»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ όσον αφορά τη σημερινή μέρα (28/07) κατά την οποία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της νέας Σχολής Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ.

Δείτε αναλυτικά:

Μία από τις σημαντικότερες μέρες χαρακτήρισε τη σημερινή ο κ. Αλέξης Κούγιας, καταθέτοντας μαζί με τους συνεργάτες του τη φιλοσοφία που οδήγησε στη δημιουργία της Σχολής Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ. Παρόντες οι εκπρόσωποι της Αστραπής Ν. Πολιτείας, ισοτίμου μέλους των Ακαδημιών, κ.κ. Γιώργος Τσίντζος και Χρήστος Σκάρλος, ο τεχνικός των "βυσσινί" κ. Αντρέ Πάους, καθώς και τα μέλη του τεχνικού team, κ.κ. Ηλίας Φυντάνης, Βασίλης Καλαποθαράκος και Θοδωρής Κάντας.
 
Υπήρξε αναλυτική ενημέρωση για όλες τις πτυχές του εγχειρήματος, ενώ τονίστηκε με έμφαση ότι η Σχολή Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ δημιουργήθηκε για να αποτελέσει την Κιβωτό ταλέντων που θα γαλουχούνται από μικρή ηλικία στα ιδανικά της "βασίλισσας του κάμπου", ενώ ταυτόχρονα θα διδάσκονται με ορθό τρόπο τα τεχνικά μυστικά του αθλήματος.
 
Η Σχολή Ποδοσφαίρου θα χρησιμοποιεί τα γήπεδα της Ν. Πολιτείας και των Δένδρων, ενώ θα υπάρχει απόλυτη συνεργασία με όλες τις άλλες Ακαδημίες και τα Σωματεία, αποκλειομένης της περίπτωσης να λειτουργεί ανταγωνιστικά.