Βαθμολογία

Υπογράφει την Παρασκευή ο Ζιαμπάρης

Παίκτης του ΟΦΗ θα πρέπει να θεωρείται ο Νίκος Ζιαμπάρης... Ο πρώην άσος του Ηρακλή είχε συμφωνήσει προφορικά με τους Κρητικούς, οι οποίοι την Πέμπτη (27/7) ανακοίνωσαν ότι ο ποδοσφαιριστής πέρασε τα ιατρικά τεστ και την Παρασκευή (28/7) θα υπογράψει το συμβόλαιό του, το οποίο θα είναι διάρκειας 1+1 ετών.

Μάλιστα, την Πέμπτη έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Mια σπουδαία μεταγραφή, είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο ΟΦΗ. Ο λόγος για τον 26χρονο σωματώδη (1μ 94) κεντρικό αμυντικό Νίκο Ζιαμπάρη, ο οποίος βρίσκεται στο Ηράκλειο.

Μετά από συνάντηση που είχε ο Ζιαμπάρης με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτη Τσάλο, οι δυο άνδρες έδωσαν τα χέρια για συμφωνία 1+1 έτους. Ο Ζιαμπάρης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει την Παρασκευή (28/7) το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ.

Ο δυναμικός αμυντικός την Πέμπτη (27/7) προπονήθηκε με την ομάδα του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Πρόκειται για μια μεγάλη μεταγραφική επιτυχία, για τον ΟΦΗ, καθώς τον παίκτη, ήθελαν αρκετές ομάδες από την Σούπερ Λίγκ.

Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση, έπαιξε ασφαλώς ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα χειρίστηκε προσωπικά την υπόθεση, καθώς ήθελε πολύ τον παίκτη, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στον Ηρακλή».