Βαθμολογία

Στα Σπάτα ο Χριστοφιλέας

Μία ακόμη σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε ο Αήττητος Σπάτων, ο οποίος έκανε δικό του τον Τάσο Χριστοφιλέα δείχνοντας έτσι τις προθέσεις του για την επόμενη σεζόν, στόχος της οποίας είναι η άνοδος στη Β' Εθνική.

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός την προηγούμενη σεζόν ξεκίνησε στον Αχαρναϊκό και στα μισά πήγε στη Λαμία, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Μεταξύ άλλων έχει περάσει από Καλλιθέα και Καλαμάτα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ΑΉΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστη ΑΝΑΣΤΆΣΙΟ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑ. Ένας παλιός γνώριμος για την ομάδα του ΑΉΤΤΗΤΟΥ έκανε τον εντυπωσιακό κύκλο του για να βρεθεί ξανά στα γνωστά γιαυτόν λημέρια και αποδυτήρια της ομάδας μας.

Ο Τάσος για να θυμηθούμε όλοι μας παίζει στην θέση του Centre-Back, είναι γεννημένος 21/12/1988. Με τον ΑΉΤΤΗΤΟ είχε αγωνιστεί στην Δ' ΕΘΝΙΚΗ η μετέπειτα πορεία του είναι με τις ομάδες,

Κεραυνός Κερατέας, Διαγόρας Ρόδου, Βυζαντα Μεγάρων, Καλλιθέα, Καλαμάτα, Αχαρναικο. Και μέχρι πρότινος στην ομάδα της Λαμίας. Άλλη μια μεγάλη λοιπόν μεταγραφική επιτυχία για τον Αήττητο Σπάτων και του Νίκου ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ. Ευχόμαστε στον Τάσο να έχει υγεία και καλή επιτυχία στην επιστροφή του στην ομάδα μας».