Βαθμολογία

Επιλεκτική (;) πρόσκληση από ομάδα

Πριν λίγες ημέρες ομάδα της Λάρισας (από τις πετυχημένες) δείπνησε σε μαγαζί της πόλης και με έκπληξη και απορία πληροφορηθήκαμε πως στο τραπέζι βρέθηκαν και επιλεκτικά (;) κάποιοι καλοί συνάδελφοι -  δημοσιογράφοι, που φυσικά καλά έκαναν και πήγαν αφού κάποιος τους κάλεσε! Απρόσκλητος δεν πας κάπου σωστά;

Το ζήτημα που προκύπτει τουλάχιστον για εμάς στο athleticlarissa.gr είναι πως είναι δυνατόν μια τόσο σοβαρή ομάδα να προσκαλεί μερίδα των ΜΜΕ και όχι όλους όπως θα έπρεπε να πράξει. Δεν είναι φυσικά ούτε για το φαγητό, ούτε για οτιδήποτε άλλο. Για μας το θέμα είναι ηθικό. Η καλείς όλους, ή κανέναν. Δεν μπορεί να υπάρχουν παιδιά και… αποπαίδια.

Ως athleticlarissa.gr έχουμε να δηλώσουμε πως ενοχληθήκαμε πάρα πολύ από το συγκεκριμένο γεγονός που θέλουμε να πιστεύουμε πως ήταν απλά άστοχο. Γιατί εμείς προσωπικά τη συγκεκριμένη ομάδα την καλύπταμε και όταν ήταν στα… τάρταρα και τώρα και όσο θα μας αξιώσει ο θεός θα συνεχίσουμε να καλύπτουμε τα σωματεία. Ας είναι λοιπόν περισσότερο προσεκτικοί οι άνθρωποι αυτού του συλλόγου.

Λίγο προσοχή δεν βλάπτει! Καλή ποδοσφαιρική χρονιά...