Βαθμολογία

Στον Απόλλωνα Καλαμαριάς ο Λόπεθ

Παίκτης του Απόλλωνα Καλαμαριάς για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Τζόναθαν Λόπεθ. Ο Ισπανός τερματοφύλακας τα βρήκε σε όλα με τους Πόντιους και το μεσημέρι της Πέμπτης (27/7) ανακοινώθηκε. Έτσι θα συνεργαστεί και πάλι με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη μετά τη Βέροια. Οι μεταξύ τους σχέσεις, άλλωστε, έπαιξαν σημαντικό ρόλο προκειμένου να γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Απόλλων Πόντου καλωσορίζει με ιδιαίτερη ικανοποίηση τον Jonathan Lopez στη‎ν οικογένειά μας. Έχουμε την βεβαιότητα πως το ήθος, η προσωπικότητα και οι αθλητικές ικανότητές του θα συμβάλλουν στην επίτευξη των υψηλών στόχων της ομάδας μας.

Ο 36χρονος Ισπανός τερματοφύλακας (γεννημένος 16 Απριλίου 1981) που έχει αγωνιστεί στην χώρα του σε Βαλένθια, Αλμπαθέτε, Ροκουέτας, Μπούργκος, Χετάφε και στην Βέροια, στο πρωτάθλημα της Super League, θα υπογράψει διετές συμβόλαιο».

Στη συνέχεια ο παίκτης δήλωσε: «Ήρθα στον Απόλλωνα διότι έχω εμπιστοσύνη στον κ. Καλαϊτζίδη, δεύτερον επειδή η ομάδα έχει ξεκάθαρο στόχο την άνοδο στην Super League και τρίτον επειδή ο Απόλλων βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Θέλω να βρίσκομαι σε ομάδα, στην οποία να είμαι χαρούμενος να παίζω ποδόσφαιρο κι αυτό να μου δίνει ικανοποίηση».