Βαθμολογία

Σε γερές βάσεις και με πλάνο συνεχίζει ο Ηρακλής Λάρισας (PICS)

Ο Ηρακλής Λάρισας ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει της νέας χρονιάς που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και σίγουρα από νωρίς δείχνει το πλάνο του για τη νέα χρονιά που παραμένει το ίδιο.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι ιθύνοντες του συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρο Λάμπρο Ιωακείμ και τον τεχνικό Γιάννη Τσακμακίδη και άμεσο συνεργάτη τον γυμναστή Ντίνο Λιάπη, βαδίζουν πάνω στο δικό τους πλάνο, ένα πλάνο που έχει να κάνει με τη δημιουργία όσο των δυνατών καλύτερων συνθηκών γίνεται προκειμένου το ιστορικό αυτό σωματείο να συνεχίζει να δουλεύει πάνω σε σωστά πρότυπα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ακαδημία της ομάδας αποτελεί έναν συνδετικό κρίκο με την ανδρική ομάδα που ενισχύθηκε σημαντικά κατά τη μεταγραφική περίοδο και σίγουρα το αποτέλεσμα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό.

Οι μεταγραφές

Κατά τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι: Αναστασίου (Ελευθεραί), Νάστας (Αχιλλέας Φαρσάλων), Γιαννακόπουλος (Απόλλων Λάρισας), Παπαμάνος (Νέα Πολιτεία), Παπαγιαννούλης (Τσαριτσάνη), Κοντοθανάσης Δ. (Βλαχογιάννι).

Τα φιλικά

1/8: ΑΕΛ Κ-20

11/8: Φαλανιακός

18/8: Μαυροβούνι

20/8: Σμόλικας

23/8: Τσαριτσάνη

26/8: Συκούριο

30/8: Αχιλλέας Φαρσάλων

3/9: Π.Ο.Ε

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών…

ΛΑΜΠΡΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜ (Πρόεδρος)

«Αρχικά θα ήθελα να καλωσορίσω τα νέα παιδιά στην οικογένεια του Ηρακλή. Να ευχηθώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας υγεία και μακριά από τραυματισμούς. Την περυσινή χρονιά είχαμε πει ότι στόχος ήταν η άνοδος της ομάδας κάτι που έγινε εύκολα πραγματικότητα αλλά και η δημιουργία ενός συνόλου που θα έχει συνέχεια. Μια συνέχεια που εξασφαλίστηκε από την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον προπονητή Γιάννη Τσακμακίδη αλλά και 15 ποδοσφαιριστές της περυσινής ομάδας. Οι 6 μέχρι σήμερα μεταγραφές έρχονται να δέσουν το μέχρι σήμερα σύνολο αφού πρόκειται για 3 πολύ ταλαντούχους νέους και 3 πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές. Ο στόχος μας για φέτος είναι αρχικά η άνετη παραμονή, η δημιουργία μιας ομάδας που θα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και θεωρώ μεγάλη επιτυχία να πλασαριστούμε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας που θα μας δώσει το δικαίωμα να μπούμε στα play off. Αναφορικά με την ερώτηση σας εάν ο Ηρακλής στοχεύει για την άνοδο, να ξεκαθαρίσω ότι θεωρώ ότι όλα τα σωματεία αν έχουν μπροστά τους την πρόκληση της ανόδου δύσκολα θα πουν όχι. Για μένα όμως ως προέδρου του Ηρακλή η άνοδος στην Γ Εθνική δεν είναι αυτοσκοπός. Για να επιτευχθεί σωστά και να έχει διάρκεια πέραν της αγωνιστικής δύναμης, θα πρέπει να υπάρχει διοικητική και οικονομική ευμάρεια αλλιώς θα είναι μια άνοδος φωτοβολίδα κάτι που όμως δεν μας εκφράζει και που δεν το θέλουμε».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗΣ (Προπονητής)

«Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία, σε όλες τις ομάδες του Νομού και φυσικά στον Απόλλωνα Λάρισας και την ΑΕΛ που αγωνίζονται στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Μετά την περσινή επιτυχημένη χρονιά σε όλα τα επίπεδα και κυρίως οργανωτικά, ξεκινάει μια νέα σεζόν για εμάς με σκοπό να πετύχουμε κάτι καλύτερο, κάτι που φαίνεται άλλωστε από τις σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν.

Από κει και πέρα στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί, να μας υπολογίζουν όλοι και μέσα από τη διαδικασία αυτή ότι καλύτερο προκύψει. Μεταγραφικά έχουν ολοκληρωθεί οι κινήσεις και αν προκύψει κάτι καλό θα το δούμε. Από την πρώτη μέρα της προπονητικής μου σταδιοδρομίας είναι να έχω έναν βασικό κορμό και στη συνέχεια να προσθέτω κάθε χρόνος που περνάει και ένα λιθαράκι που θα μας βοηθήσει ακόμα πιο πολύ και θα μας δώσει το κάτι παραπάνω.

Δεν είναι αυτοσκοπός η άνοδος αλλά βασική μας επιδίωξη είναι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες έτσι ώστε όλοι όσοι ανήκουν στην οικογένεια του Ηρακλή (ακαδημίες-ανδρικό τμήμα) να δουλεύουμε όσο γίνεται καλύτερα. Για τον λόγο αυτό ο άνθρωπος που ηγείται αυτής της προσπάθειας ο πρόεδρος κ. Ιωακείμ προσπαθεί να επενδύσει πάνω σε αυτό το κομμάτι δημιουργώντας ιδανικές γηπεδικές συνθήκες, ιδανικές συνθήκες εργασίας…».

Οι ποδοσφαιριστές…

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΑΣΤΑΣ

«Ήρθα σε ένα νοικοκυρεμένο σωματείο το οποίο απαρτίζουν σοβαροί άνθρωποι τόσο διοικητικά, όσο και προπονητικά και στόχος είναι ο ιστορικός Ηρακλής να διακριθεί μέσα από συλλογική προσπάθεια και αισθάνομαι ευγνώμων που θα είμαι μέλος αυτής της προσπάθειας».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΜΑΝΟΣ

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ήρθα σε ένα ιστορικό σωματείο όπως είναι ο Ηρακλής και συναντώ και πάλι παλιούς γνώριμους. Εκτιμώ πως μέσα από σκληρή δουλειά θα παρουσιάσουμε κάτι καλό. Καλή χρονιά σε όλους μακριά από τραυματισμούς».

ΘΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

«Να ευχηθώ με τη σειρά καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία και μακριά από τραυματισμούς. Επέστρεψα σε γνώριμα λημέρια με σκοπό να βοηθήσω στην καινούρια αυτή προσπάθεια και εκτιμώ πως στο τέλος θα βγει κάτι καλό».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

«Η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά και με το υπάρχον αξιόλογο υλικό, θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα είναι ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Α΄ ΕΠΣΛ. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία…».

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

«Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή χρονιά σε όλους με υγεία και μακριά από τραυματισμούς. Το κλίμα είναι εξαιρετικό, υπάρχει αξιόλογο ρόστερ και μέσα από σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε τους υψηλούς στόχους που μεταφράζονται στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΘΑΝΑΣΗΣ

«Ήρθα σε μια ομάδα που τη διακρίνει η οργάνωση και η συνέπεια με ανθρώπους που αγαπάνε το ποδόσφαιρο και θέλω και εγώ με τη σειρά μου να συνεισφέρω στην προσπάθεια αυτή προκειμένου να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλους».