Βαθμολογία

Παπαθεοδώρου: «Είμαστε σε συνεννόηση με τον Βασιλακόπουλο...»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για την επιτυχία της Εθνικής Νέων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 της Κρήτης και μεταξύ άλλων τόνισε πως βρίσκεται σε συνεννόηση με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο για το μέλον του στην «γαλανόλευκη».

Όσα είπε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στον ΣΚΑΪ:

Για τον ρόλο του στην Εθνική Νέων: «Σε συνεργασία με την ΕΟΚ είμαι 5 χρόνια. Περνάμε πολύ χρόνο και τα καλοκαίρια, αλλά και το χειμώνα. Τα καλοκαίρια παίζουν αλλά και βγάζουν τους προβληματισμούς τους και να προσπαθούμε να τους δώσουμε μια συμβουλή».

Σχετικά με το πόσα καλοκαίρια έχει... θυσιάσει για το μπάσκετ: «Για το μπάσκετ έχω θυσιάσει πάρα πολλά καλοκαίρια. Για την Εθνική τα τελευταία 5 χρόνια».

Για την βοήθεια από την ΕΟΚ: «Εμείς έχουμε τη στήριξη της ΕΟΚ η οποία είναι πάντα δίπλα μας σε δύσκολους καιρούς και με δύσκολες συνθήκες. Οι συνθήκες που δουλεύουμε όμως είναι καλές και μας βοηθάνε για το καλύτερο.

Για το μέλλον του: «Έχει κλείσει ένας κύκλος με τις μικρές Εθνικές. Τώρα ξεκουραζόμαστε, προσπαθούμε να ηρεμήσουμε και να καταλάβουμε τι έχουμε καταφέρει. Τώρα έχω δουλειά με τον ΠΑΟΚ και με τον Βασιλακόπουλο είμαστε σε συνεννόηση για το τι μπορούμε να κάνουμε στο μέλλον».

Για τους παίκτες της Εθνικής Νέων και τον χαρακτήρα τους: «Είναι παιδιά όντως. Πρέπει να έχουν την ωριμότητα να διαχειριστούν την επιτυχία κια την αποτυχία. Από εκεί και πέρα, πρέπει να το διασκεδάσουν αυτές τις μέρες και μετά να δουν πως μπορούν να έχουν ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.

Για το γεγονός πως οι νεαροί παίκτες δεν αγωνίζονται στις ομάδες τους: «Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα και για εμάς και για τα παιδιά. Το καλοκαίρι γι αυτούς είναι μια σανίδα σωτηρίας, δείχνουν τις δυνατότητές τους και παίρνουν χρόνο συμμετοχής»

Για την επίσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου: «Ήταν ευχάριστη. Ήταν καλό το κλίμα, ήταν ευδιάθετος και ο κύριος Τσίπρας. Μόνος του ζήτησε να τη βάλει. Και ο κύριος Παυλόππουλος ήταν πολύ ευδιάθετος. Συναντήσαμε την πολιτική ηγεσία της χώρας. Σε τέτοιες περιστάσεις πολλοί είναι αυτοί που μας θυμούνται...»