Βαθμολογία

Πρίντεζης: «Έχω καλό προαίσθημα φέτος...»

Την αισιοδοξία του για τη φετινή προσπάθεια της Εθνικής ομάδας εξέφρασε ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος τόνισε πως υπάρχει χημεία για να πετύχει η «γαλανόλευκη» κάτι καλό φέτος.

«Για όλους μας είναι χαρά να βρισκόμαστε εδώ. Πέρυσι δεν βρέθηκα εδώ γιατί είχα ένα πρόβλημα στο πέλμα. Είμαι εδώ και είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ με όλα τα παιδιά. Δεν είναι κια το πιο εύκολο, όπως είναι έτσι οι χρονιές, αλλά πάντα η Εθνική είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι για μένα και πάντα είναι χαρά μου να βρίσκομαι εδώ».

Όσον αφορά τη φετινή παρουσία της Εθνικής τόνισε: «Έχω καλό προαίσθημα προσωπικά. Έχουμε καλή χημεία θα ταιριάξουμε μεταξύ μας και γιατί όχι να μην κάνουμε τη διάκριση. Μας έχει λείψει απ' όλους και από εμάς και από τον κόσμο. Το θέλουμε πάρα πολύ και μακάρι να γίνει».

Σχετικά με την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο τόνισε: «Ομαδικό το άθλημα, αλλά ο τύπος είναι ένας all star παίκτης, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά στην Ελλάδα! Κατά τη γνώμη μου είναι πάρα πολύ μεγάλη υπόθεση να έχεις έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα σου, να σε καθοδηγεί και να σε ανεβάζει επίπεδο».