Βαθμολογία

Κούγιας: «Πρόβλημα με Άλα, κανένα θέμα με Φυτανίδη...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή των Βαγγέλη Ρωμανού και Βαγγέλη Βουλάγκα «φιλοξενήθηκε» ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας ο οποίος έκανε λόγο για πολλά και διάφορα θέματα που απασχολούν τη «βυσσινί» ΠΑΕ.

Δείτε αναλυτικά τι είπε:

Για το αν η ΑΕΛ ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Σωκράτη Φυτανίδη, τόνισε:

«Ο Φυτανίδης είναι καλός παίκτης. Αλλά όταν ο προπονητής σου δεν παίρνει τον Μόρα δεν μπορείς να πάρεις τον Φυτανίδη. Εξετάστηκε αυτό το ενδεχόμενο, αλλά δεν είναι ο Φυτανίδης.»

Για τον Άλα και το ενδεχόμενο άλλης μεταγραφής, σχολίασε:

«Υπάρχει ένα πρόβλημα με τον Άλα καθώς η προηγούμενη ομάδα του υποστήριζε ότι έχει συμβόλαιο μαζί του. Η ομάδα υποστηρίζει πως θα έπρεπε να παίξει μαζί της μέχρι τον Αύγουστο και ο Άλα υποστηρίζει πως έχει τελειώσει το συμβόλαιό του. Επειδή αυτά τα πράγματα είναι περίεργα εμείς δεν έχουμε καταθέσει το συμβόλαιο του Άλα ακόμα. Είμαστε πολύ επιφυλακτικοί στο θέμα αυτό. Αν προκύψει θέμα με τον Άλα, τότε θα κινηθούμε για παίκτη. Έχουμε στόχους.»

Για το γεγονός πως η συνεργασία της ΑΕΛ με την Αστραπή Νέας Πολιτείας δημιούργησε κάποιες αντιδράσεις, είπε:

«Δεν μπορώ να τα καταλάβω αυτά τα πράγματα. Θα κοιτάξουμε να λύσουμε το θέμα γιατί είναι σοβαρό. Υπάρχει κάποιος πολίτης της πόλης που έχει πρόβλημα με την ΑΕΛ. Εμείς δεν θέλουμε η ΑΕΛ να μπει στα πολιτικά της πόλης, αλλά δε θέλουμε και να μας ενοχλούν. Έψαξα πολύ με ποια ομάδα θα συνεργαστεί η ΑΕΛ. Μας είπε αυτός ο άνθρωπος ότι οι εργασίες που κάνετε εκεί σταματάνε (γιατί κάνουμε κάπιοιες εργασίες για τα τμήματα υποδομής). Αν είναι αλήθεια αυτό, θα το διασταυρώσω σε λίγο, είναι θέμα.Το θέμα το αντιμετωπίζουμε σωστά και με ηρεμία.»

Το δικό του σχόλιο όσον αφορά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων,ήταν:

«Εξαιρετική εμφάνιση του Ολυμπιακού αν και πέρασε δύσκολα. Έχει έναν εξαιρετικό προπονητή και μου άρεσε το στήσιμό του. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Η ΑΕΚ ήταν τραγική.»

Για το μέχρι πότε θα κυκλοφορούν τα εισιτήρια διακρείας, σχολίασε:

«Τα εισιτήρια διαρκείας θα κυκλοφούν μέχρι και δύο μέρες πριν τη δεύτερη αγωνιστική με τον Αστέρα Τρίπολης.»