Βαθμολογία

Μένει Καλαμαριά ο Κυβελίδης!

Στη Θεσσαλονίκη για την προετοιμασία αλλά και τα τυπικά της ανανέωσης της συμφωνίας του με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς βρίσκεται ήδη ο Λεωνίδας Κυβελίδης, καθώς οι οικογενειακές διακοπές του στην Πάτρα έληξαν, χωρίς ουσιαστικά να έχει κάποια σοβαρή ενόχληση από την Παναχαϊκή.

Ο έμπειρος επιθετικός είχε εκφράσει δημοσίως την επιθυμία του να επιστρέψει στα «κοκκινόμαυρα» του νότου, όμως τελικώς όλα δείχνουν πως θα επιλέξει αυτά του βορρά, όντας μετά από χρόνια και πάλι αντίπαλος της Πατρινής ομάδας στο πρωτάθλημα.

Στο μεταξύ, οι 17 ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην προετοιμασία των Ποντίων, είναι οι εξής: Μανόλης Καλογεράκης, Στάθης Βασιλειάδης, Δημήτρης Αμαραντίδης, Μίλτος Λιόνης, Νίκος Γεωργιάδης, Στέφανος Καπίας, Δημήτρης Σαμαράς, Αλέξανδρος Καλογέρης, Αλέξανδρος Βεργώνης, Γιάννης Καλαϊτζίδης, Φάμπιο Μορέιρα, Γιάννης Ντούνγκα, Γκαέλ Ν’ Λουντούλου, Γιάννης Δαλιανόπουλος Εντουάρντο Μπρίτο, Παναγιώτης Συμελίδης, Λεωνίδας Κυβελίδης. Στην προετοιμασία συμμετέχουν και τρεις νεαροί που προορίζονται για την Κ-20 του Απόλλωνα, οι Μιχάλης Τζιοβανάκης, Βαγγέλης Κύρτσος και Μιχάλης Μποζίδης.