Βαθμολογία

Δείπνο στα μέλη της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας (PICS)

Δείπνο στους ποδοσφαιριστές, στα μέλη της τεχνικής ηγεσίας αλλά και στους ανθρώπους της ΠΑΕ Απόλλωνα Λάρισας παρέθεσε το βράδι της Δευτέρας (24/07) σε γνωστή ταβέρνα στον Λόφο Φρουρίου, ο "Χρυσός" Υποστηρικτής της ομάδας, κ. Νίκος Τσόγιας (της γνωστής εταιρείας AUTO TSOGIAS).

Στούς παίκτες μίλησε και ο ιδιοκτήτης κ. Παναγιώτης Μαντζανάς που ευχήθηκε σε όλους να είναι υγιείς και προσηλωμένοι στον στόχο που έχει τεθεί για μια αξιοπρεπή παρουσία στο πρωτάθλημα της Football League.

Τόνισε επίσης ότι πιστεύει σε αυτούς και σημείωσε πως κάθε Κυριακή θα πρέπει να πάιζουν για την νίκη. Στους παίκτες μίλησε όμως και ο κ. Τσόγιας, που ευχήθηκε πολλές επιτυχίες στον σύλλογο.

Για το δείπνο, αλλά γενικά και για την χορηγία, η ΠΑΕ Απόλλωνα Λάρισας νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Τσόγια, ο οποίος δείχνει πόσο κοντά θέλει να είναι στην ομάδα μας.

Παρόντες ήταν ο ιδιοκτήτης κ. Μαντζανάς, ο χορηγός κ. Τσόγιας, οι παίκτες, ο προπονητής κ. Σάκης Θεοδοσιάδης, ο διευθυντής κ. Πασπαλιάρης, οι συνεργάτες του κ.κ. Μαργαρίτης, Βουλόγκας, ο μασέρ κ. Νούσιος ο πρόεδρος της Δ.Ε. κ. Βέβηςς, ο αντιπρόεδρος κ. Μαμάκος, τα μέλη αυτής κ.κ. Λιότσιος, Λουκάς, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Απόλλωνα κ. Τερζούδης, ο αντιπρόεδρος κ. Μπουχουρίδης, ο υπεύθυνος ασφαλείας κ. Ε. Δοξόπουλος καθώς και σύσσωμα σχεδόν όλα τα στελέχη της ΠΑΕ.