Βαθμολογία

Στην κυκλοφορία τα «μαγικά χαρτάκια» με Εσθονία και Βέλγιο

Στη μάχη των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 ρίχνεται ξανά η Εθνική μας στο τέλος Αυγούστου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει πρώτα την Εσθονία (31/8) και στη συνέχεια το Βέλγιο (3/9), με την ΕΠΟ να ενημερώνει την Τρίτη (25/7) ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Άρχισε η διάθεση των ηλεκτρονικών εισιτηρίων για τους αγώνες της Εθνικής Ανδρών με την Εσθονία (Πέμπτη, 31/8/2017) και με το Βέλγιο (Κυριακή, 3/9/2017) στο γήπεδο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εισέλθουν στην πλατφόρμα “ΠΑΜΕ ΕΘΝΙΚΗ” και να προμηθευτούν άμεσα τα εισιτήριά τους πατώντας ΕΔΩ.

Όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν τα εισιτήριά τους ηλεκτρονικά, μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο είτε μέσω της υπηρεσίας print@home τυπώνοντας το voucher αγοράς του εισιτηρίου τους είτε μέσω της εφαρμογής για κινητό (smartphone) τηλέφωνο, για την οποία πρέπει να κάνουν τα παρακάτω βήματα:

Επιλέγουν την παραλαβή-εμφάνιση εισιτηρίων στο smartphone κινητό τους. Για να μπορέσουν να δουν το εισιτήριό τους θα πρέπει να συνδεθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.pame-ethniki.gr μέσω του smartphone κινητού τους και να επιλέξουν “e-tickets” αφού συνδεθούν στο λογαριασμό τους. Κατά την πρόσβασή τους στο γήπεδο θα πρέπει απαραίτητα να έχουν δυνατότητα σύνδεσης με δεδομένα (data) για να εμφανίσουν το QR code που θα έχουν λάβει και να ελεγχθεί αυτό από το προσωπικό στις θύρες εισόδου».