Βαθμολογία

«Ο λαός θα εμπιστευθεί ξανά τον Τσίπρα γιατί έχει καθαρό βλέμμα»

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σημείωσε πως «η μεσαία τάξη έχει υποστεί μεγάλες ζημίες. Πρέπει να γίνει μία απαρχή αποκλιμάκωσης των εντάσεων. Να κάνουμε ένα βήμα όλοι μαζί μπροστά».

Σε άλλο σημείο, ο κ. Κουρουμπλής στήριξε τον πρωθυπουργό και τις προσπάθειες της κυβέρνησης, λέγοντας: «Αυτή η κυβέρνηση έδειξε ότι αυτά που λέει τα εννοεί. Ο Τσίπρας έχει τη βούληση να παίρνει πάνω του πολύ μεγάλες ευθύνες. Μπορεί να μη μας αρέσει και να είναι έξω από αυτά που φανταζόμασταν, αλλά θα τα τηρήσουμε για να βγάλουμε τη χώρα από αυτή την κατάσταση». «Η αντιπολίτευση να πιέσει την κυβέρνηση να γίνει ακόμα πιο καλή».

Όσον αφορά τις αποκαλύψεις του τέως υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, ο κ. Κουρουμπλής είπε:

«Το θέμα Βαρουφάκη ενδιαφέρει τον ιστορικό. Ο αντιπολιτευτικός λόγος πρέπει να αποκτήσει δυνατότητα εναλλακτικής πρότασης και όχι να μηρυκάζει συνεχώς για το 2015. Το 2015 κρίθηκε τον Σεπτέμβριο εκείνου του έτους. Η κυβέρνηση κρίνεται από τον λαό στις εκλογές. Η κυβέρνηση έσπασε τα μούτρα της, πήρε την ευθύνη ενός συμβιβασμού και πήγε στην κρίση του λαού. Και ο λαός την εμπιστεύτηκε. Και θα ξανακριθούμε το 2019. Και ο ελληνικός λαός θα εμπιστευτεί ξανά τον Τσίπρα γιατί τον θεωρεί έναν άνθρωπο με καθαρό βλέμμα».

Πηγή: newpost.gr