Βαθμολογία

Δεληζήσης: «Όποιος δεν αντέχει την πίεση πάει σπίτι του»

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό  Arena Fm της Θεσσαλονίκης έκανε, ο αμυντικός του Άρη Γιώργος Δεληζήσης, ο οποίος εξέφρασε την βεβαιότητα του ότι οι «κίτρινοι» θα έχουν μια πετυχημένη πορεία, αναφερόμενος στην προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όποιος δεν μπορεί και δεν αντέχει την πίεση, πάει σπίτι του». Μεταξύ άλλων ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ανέφερε:

«Έπαιξε ρόλο ο κύριος Μυροφορίδης, αλλά δε θα ερχόμουν αν δεν ήταν ο Άρης. Η κατηγορία θέλει και καλό ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει η ομάδα να είναι δυνατή. Πας σε έδρες που πρέπει να έχεις δύναμη. Ο Άρης δεν το είχε αυτό πέρυσι, γι’ αυτό δεν ανέβηκε. Γνωρίζω τον κύριο Σπανό από την κοινή μας παρουσία στον Απόλλωνα πέρυσι. Κάποια παιδιά που γνωρίζουν την κατηγορία πρέπει να τραβήξουν και τους υπόλοιπους.

Ο Άρης πρέπει να βγει, γιατί θα έχει μια ομάδα δυνατή. Όπου και να πας θα κερδίσεις με αίμα. Όσες ομάδες παίζουν με τον Άρη θέλουν να κερδίζουν. Είναι μια ομάδα με ιστορία και όλες οι ομάδες υπερβαίνουν τον εαυτό τους. Τα περισσότερα παιδιά τα ξέρω. Πιστεύω ότι η ομάδα θα πάει μια χαρά. Δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Να έχει κόσμο και να γουστάρουμε όλοι να παίζουμε γι’ αυτήν την ομάδα. Όποιος δεν μπορεί και δεν αντέχει την πίεση πάει σπίτι του».