Βαθμολογία

Τρεις νέες συλλήψεις για «αέριο γέλιου» στο Λαγανά

Δεν βάζουν μυαλό, παρά τις προειδοποιήσεις, οι υπεύθυνοι των μπαρ στην περιοχή του Λαγανά Ζακύνθου και εξακολουθούν να πωλούν σε μεθυσμένους τουρίστες αμπούλες με το επικίνδυνο αέριο του γέλιου ή «hippy crack», που έγινε αιτία να πέσει σε κώμα μια 18χρονη Βρετανίδα στα Μάλια!

Τα ξημερώματα της Κυριακής, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που κάνουν συνεχείς ελέγχους στα νυχτερινά κέντρα της περιοχής πέρασαν χειροπέδες σε έναν 24χρονο Βρετανό ο οποίος εργαζόταν ως υπεύθυνος λειτουργίας ενός μπαρ, στο οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.474 αμπούλες με υποξείδιο ή πρωτοξείδιο του αζώτου, που πωλούνται έναντι τριών ως πέντε ευρώ.

Αλλά και το Σάββατο, οι άνδρες της Ασφαλείας Ζακύνθου συνέλαβαν έναν 22χρονο περιπτερούχο και έναν 46χρονο υπεύθυνο λειτουργίας ενός μπαρ -και οι δυο Έλληνες- οι οποίοι διέθεταν προς πώληση 173 και 300 αμπούλες laughing gas αντίστοιχα. Και οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου κατηγορούμενοι για το αδίκημα της νοθείας τροφίμων, ενώ οι συνολικά 1.947 συσκευασίες κατασχέθηκαν.

Πηγή: protothema.gr