Βαθμολογία

Ο Τσάλος νέος πρόεδρος του ΟΦΗ

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ που προέκυψε μετά τις αρχαιρεσίες της Δευτέρας (24/7). Με ανακοίνωσή τους οι Κρητικοί, γνωστοποίησαν ότι ο 45χρονος επιχειρηματίας από το Ηράκλειο είναι ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ.

Από εκεί και πέρα αντιπρόεδρος και πρόεδρος του Ερασιτέχνη αναλαμβάνει ο Γιάννης Δάνδαλης ενώ μέλη οι Αντίπας Σηφάκης, Μανόλης Κουμαντάκης, Μανόλης Ορφανάκης, Κώστας Ζερβάκης, Δημήτρης Καλαιτζάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο επιχειρηματίας Φώτης Τσάλος από το Ηράκλειο, είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, μετά τη συγκρότηση σε σώμα της νέας διοίκησης, η οποία έγινε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης. Η δομή του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, έχει ως εξής:

Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος: Φώτης Τσάλος

Αντιπρόεδρος: Γιάννης Δανδάλης (πρόεδρος Ερασιτέχνη ΟΦΗ)

Μέλη: Αντίπας Σηφάκης, Μανόλης Κουμαντάκης, Μανόλης Ορφανάκης, Κώστας Ζερβάκης, Δημήτρης Καλαιτζάκης».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως νέος πρόεδρος της ΠΑΕ, ο Φώτης Τσάλος δήλωσε στο ofi1925.gr: «Μπήκα μπροστά στον ΟΦΗ, γιατί πιστεύω στις δυνατότητες μου, αλλά και επειδή δεν ήθελα η ομάδα να φύγει από τα χέρια κρητικών επιχειρηματιών. Είναι ένα σημαντικό ποσό για την εποχή (τα 300.000 της ΑΜΚ), αλλά η ομάδα χρειάζεται χρήματα και είναι ένα στοίχημα για μένα. Από τις πρώτες συζητήσεις ήμουν ενωτικός με όλους τους μετόχους, την συμμετοχή των οποίων οικονομικά και ηθικά ζήτησα και θα έχω, ώστε η ομάδα να ξεκινήσει με το ποσό των 650.000 ευρώ που είναι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Είναι μια καλή αφετηρία. Οσοι θέλουν η ομάδα να μείνει σε κρητικά χέρια, πρέπει να είναι μαζί μας στην προσπάθεια αυτή».

Για το θέμα του προπονητή: «θέλω να μείνει στον ΟΦΗ ο Παπαδόπουλος και θα συζητήσω μαζί του, με στόχο να κλείσω το θέμα και να ξεκινήσει η ομάδα».

«Μπήκα μπροστά στον ΟΦΗ γιατί πιστεύω στις δυνατότητες μου και θέλω να κάνω δουλειά και έργο. Δεν έχω κανένα πίσω μου. Είμαι ένα λαϊκό παιδί, δουλεύω πολύ και θα συνεχίσω να το κάνω», κατέληξε.