Βαθμολογία

Ενίσχυση στην άμυνα για την Αγία Παρασκευή

Με έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία από τα αθηναϊκά και τα πειραϊκά γήπεδα ενίσχυσε τα μετόπισθεν η Αγία Παρασκευή. Συγκεκριμένα, η «Σάντα» ανακοίνωσε τη Δευτέρα (24/7) την απόκτηση του Θοδωρή Μακρόπουλου. Τελευταία ομάδα του 28χρονου άσου ήταν ο Ήφαιστος Πειραιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα μας συνεχίζεται και ξεκινάει από την άμυνα, έτσι λοιπόν ο έμπειρος αμυντικός Θοδωρής Μακρόπουλος θα φοράει την φανέλα της ομάδας μας για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πολυετή παρουσία στα γήπεδα της Α’ κατηγορίας Αθήνας και Πειραιά, καθώς και στη Γ’ εθνική κατηγορία. Ο γεννημένος το έτος 1989 ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια, έχοντας βασικό ρόλο στις ομάδες: Αρη Πετρούπολης(30 συμμετοχές ), Αγίους Αναργύρους(28 συμμετοχές ), ενώ μέχρι πρότινος ήταν στην ομάδα του Ήφαιστου Πειραιά ( 30 συμμετοχές ) και παλαιότερα έχει αγωνιστεί στη Γ’ εθνική με την ομάδα του Αίαντα Σαλαμίνας. Καλώς ορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Santa και του ευχόμαστε να είναι υγιείς και να πετύχει τους στόχους μας».