Βαθμολογία

Νέο ξεκίνημα για την Κ20 της ΑΕΛ (PICS)

Με στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου ξεκίνησε την προετοιμασία της, η Κ-20 της ΑΕΛ εδώ και λίγες ημέρες.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το δύσκολο αυτό έργο ανέλαβε φέτος ο κ. Θοδωρής Βουτυρίτσας, ένας άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία σε επίπεδο υποδομών, ο οποίος τόνισε ότι στόχος του είναι να κάνει την Κ20 πόλο έλξης για τα ταλέντα της Λάρισας και να σταματήσει το κύμα φυγής που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια.

Πλαισιωμένος από τον γυμναστή κ. Κώστα Μαντζιώκα, τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Βαγγέλη Τσότσα και τους διοικητικούς κ.Ηλία Σελιώνη και κ.Οδυσσέα Κλάρα η Κ20 θέλει φέτος να κάνει το βήμα παραπάνω…

Το athleticlarissa.gr βρέθηκε στην προπόνηση της Δευτέρας (24/7) και σας μεταφέρει δηλώσεις αλλά και εικόνες από την προπόνηση στο Γ. Μητσιμπόνας.

Θοδωρής Βουτυρίτσας (προπονητής)

«Η ομάδα θέλει πολύ δουλειά»

«Η φετινή Κ20 είναι μια εντελώς καινούρια ομάδα, τα ¾ είναι παιδιά κυρίως μετακινούμενα από την Κ17, πιστεύω πως η ομάδα αυτή θέλει πολύ δουλειά έτσι ώστε να φτιάξουμε ένα σύνολο ανταγωνιστικό. Τα παιδιά μας δίνουν το έναυσμα γι’ αυτό αφού έχουν φιλοδοξίες και όραμα. Πρέπει όμως αυτά που θα πούμε και θα κάνουμε να τα δείξουμε έτσι ώστε να βγάλουμε ποιότητα ως ομάδα και ως παίκτες».

Κων/νος Γεωργακόπουλος (παίκτης)

«Όνειρό μου η Εθνική Ανδρών»

 «Ήταν προσωπική εκτίμηση του κ. Κούγια να έρθω εδώ στην Κ20. Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής από πέρυσι που έπαιξα πέρυσι βασικός στην Κ20. Στην αρχή της περασμένης σεζόν τα πράγματα ήταν λίγο δύσκολα, θα μπορούσαμε να είχαμε πάει πολύ καλύτερα αλλά ήμασταν άτυχοι. Στη νέα χρονιά έχουν φύγει βασικοί παίκτες πολύ καλοί έχουν έρθει όμως και εξίσου καλοί ποδοσφαιριστές. Ο προπονητής μας κ. Θοδωρής Βουτυρίτσας πιστεύω πως είναι απίστευτος γιατί ξέρει τι θέλει στην προπονητική. Όσον αφορά την μεγάλη ομάδα της ΑΕΛ θεωρώ πως με πολύ δουλειά φέτος θα τα καταφέρει καλύτερα. Εγώ είχα την ευκαιρία και πέρυσι να κάνω προπονήσεις με τη μεγάλη ομάδα, το όνειρό μου είναι να παίξω στην Εθνική Ανδρών και σε μια τεράστια ομάδα στο Εξωτερικό».

Άγγελος Αναγνώστης (παίκτης)

«Περισσότερη οργάνωση φέτος»

«Την περσινή χρονιά αγωνίστηκα στην Κ20, είχα αρκετές συμμετοχές, βελτιωνόμουνα αγώνα με τον αγώνα, θεωρώ πως πέρυσι είχαμε μια μέτρια πορεία όμως με άτυχα αποτελέσματα. Φέτος πιστεύω πως υπάρχει καλύτερη οργάνωση και η ομάδα θα έχει καλύτερη τύχη. Το όνειρό μου είναι να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και να παίξω στην πρώτη ομάδα της ΑΕΛ».

Αλέξανδρος Τσιούτσιας (παίκτης)

«Νωρίς για συμπεράσματα»

«Είναι η 3η χρονιά φέτος στην ΑΕΛ, η περσινή σεζόν νομίζω πως δεν ήταν πολύ καλή, δεν υπήρχε χημεία όμως είχαμε και άτυχα αποτελέσματα και δεν βγάλαμε το πάθος που θα έπρεπε. Όσον αφορά τη νέα χρονιά είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα. Για μένα προσωπικά όνειρό μου να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα στο εξωτερικό».

Οι αλλαγές στο ρόστερ της ΑΕΛ...

Αυτή τη στιγμή με την Κ20 της ΑΕΛ προπονούνται οι εξής ποδοσφαιριστές: Κυρμιτσής, Πλατάνας, Αλεξανδρίδης, Αναγνώστης, Μαστακούλης, Καλούσης, Καλαπανίδας, Καρατάσιος, Γεωργακόπουλος, Δερμιτζάκης, Λιόντος, Τόπης, Ζαμίδης, Καραθάνος, Μακροβασίλης, Γκαλγκανόπουλος, Νούσιος, Τσιούτσας, Κακαράντζας, Μπιγκάνος, Ντιντής, ενώ υπό δοκιμή προπονείται ο Πεπκολάι του ΠΟΕ.

Επίσης το «παρών» δίνουν και οι τερματοφύλακες της Κ17, Σουλούκος και Κολοβός καθώς και οι Καλύβας και Παπαπολυμέρου έγιναν επαγγελματίες και προπονούνται με τη μεγάλη ομάδα.

Οι μεταγραφές

Πρόκειται για τους: Γιάννη Μπιγκάνο (Νάουσα), Κώστα Αλεξανδρίδης(Αιγίνιο), Χρήστο Καραθάνο (Κατερίνη) και Ραφαήλ Ζαμίδη (Γιαννιτσά). Ενώ επτά ποδοσφαιριστές προωθήθηκαν από την Κ-17 στην Κ20. Ο λόγος για τους: Κυρμιτζή, Πλατάνα, Καλαπανίδα, Τόπη, Λιόντο, Γκαλγκανόπουλο και Κακαράντζα.

Σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία το βασικό στάδιο θα ολοκληρωθεί μέχρι τέλος του μηνός και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν τα φιλικά παιχνίδια. Προγραμματίζονται δύο επίσημα φιλικά παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και τον Ολυμπιακό στα Χάνια του Πηλίου, ενώ θα γίνουν κι άλλα φιλικά με τοπικές ομάδες.