Βαθμολογία

Κούγιας: Η ΑΕΛ αποχωρεί από τις συνεδριάσεις

Όχι μόνο αποχώρησε από το Δ.Σ. της Super League αλλά εξαπέλυσε τα βέλη του προς τους τέσσερις μεγάλους λέγοντας πως ουσιαστικά δεν θέλουν το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα λέγοντας μεταξύ άλλων πως «για τους 4 το μόνο που σκέφτονται είναι πως θα βγάλουν περισσότερα χρήματα και πως ένα προσωπικό παιχνίδι ιδιοκτητών και πως θα νικήσει ο ένας τον άλλον». Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια:

«Η ΑΕΛ αποχωρεί εντελώς από τις συνεδριάσεις του Δ.Σ.της Super League. Είναι ο τρόπος να διαμαρτυρηθούμε για αυτά τα κωμικοτραγικά που συμβαίνουν. Για άλλη μια φορά χωρίς κανένα σπουδαίο λόγο ανεβλήθη η προκήρυξη του πρωταθλήματος. Οι τέσσερις μεγάλες ΠΑΕ, για τους δικούς τους λόγους, δεν ενδιαφέρονται για την πρόοδο του ποδοσφαίρου. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το οικονομικό κομμάτι του ποδοσφαίρου και δεν αντιλαμβάνονται ότι με τον τρόπο που σκέφτονται και ενεργούν ουσιαστικά πριονίζουν και τα ίδια τους τα πόδια. Οτι εισηγούνται ή οτι αρνούνται να ψηφίσουν έχουν να κάνουν με το ταμείο τους και όχι για ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα Σε συνεργασία με το συνδρομητικό κανάλι ουσιαστικά τορπιλίζουν κάθε υγιή προσπάθεια σε όποιον γνωρίζει τα προβλήματα του ποδοσφαίρου. Ολοι αυτοί οδηγούν το ποδόσφαιρο στο μηδέν», είπε αρχικά για να προσθέσει

«Δεν ισχύει για όλους τους ανθρώπους αλλά για τις τέσσερις μεγάλες ΠΑΕ. Μιλάμε 3,5 ώρες και στο τέλος αρκεί η πρόταση ενός υποδούλου στην κυριολεξία σε απόψεις άλλων για να τορπιλιστεί ότι έχουμε αποφασίσει. Αυτό γίνεται μήνες ολόκληρους τώρα. Δαπανήσαμε το καλοκαίρι μας για να βρισκόμαστε στα γραφεια του κυρίου Πανόπουλου για να αποφασίσουμε οι 12 για το ποδόσφαιρο. Αυτό το μέτωπο των 12 είναι κατά βούληση μέτωπο και δεν γίνεται τίποτα για την πρόοδο του ποδοσφαίρου. Δεν γίνεται τίποτα για την υγεία του ποδοσφαίρου. Για τους 4 είναι πως θα βγάλουν περισσότερα χρήματα και πως ένα προσωπικό παιχνίδι ιδιοκτητών και πως θα νικήσει ο ένας τον άλλον. Υπάρχουν υγιείς άνθρωποι, άνθρωποι με απόψεις όπως ο κύριος Κωστούλας ο κύριος Σπανός. Διατυπώνει απόψεις και ο κύριος Χριστοβασίλης. Οι άλλοι έχουν την νοοτροπία του ραγιά».