Βαθμολογία

Αισιόδοξοι και έτοιμοι οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας!

Αισιόδοξοι και με διάθεση για σκληρή δουλειά μπήκαν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Λάρισας. Όλοι  έθεσαν σαν στόχο το καλό ποδόσφαιρο και τις νίκες. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Σωτήρης Τσιλούλης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στη πόλη μου για χατήρι του Απόλλωνα Λάρισας. Ευχαριστώ πολύ και τη διοίκηση και τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Μαντζανά και τον προπονητή μαζί με το τεχνικό επιτελείο που με επέλεξαν. Θέλω να υποσχεθώ και στην ομάδα, αλλά και στον κόσμο της ότι θα δώσω το καλύτερο εαυτό μου για να πετύχει τους στόχους της όσο πιο εύκολα γίνεται».

Αλεξάνταρ Μίλιτς: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σ’αυτή την ομάδα. Ξέρω πολλούς ποδοσφαιριστές, αλλά και τον προπονητή. Έχουμε αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τη νέα σεζόν. Είμαστε έτοιμοι για τον στόχο μας και θα προσπαθήσουμε για να πετύχουμε ότι καλύτερο το τέλος».

Δημήτρης Μαυριάς: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας. Θέλω να ευχηθώ σ’όλους τους ποδοσφαιριστές και το επιτελείο της ομάδας να έχουμε υγεία. Εμείς βρισκόμαστε εδώ και θα δουλέψουμε στο 100% για να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Γρηγόρης Παπαζαχάριας: «Nα ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Θεοδοσιάδη γιατί ήταν ο υπεύθυνος εκφραστής για να έρθω στην ομάδα. Από τη πλευρά μου θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ με την εμπειρία μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Ξέρω που έχω έρθει. Είναι μία ομάδα νεοφώτιστη αλλά με μεγάλη ιστορία και ξέρω πως αν δουλέψουμε όλοι μαζί στο τέλος θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Γιάννης Φιρινίδης: «Εύχομαι να έχουμε μία καλή ποδοσφαιρική σεζόν. Ξεκινάμε μία νέα προσπάθεια ίδια με πέρυσι. Οι στόχοι δεν αλλάζουν. Έχουμε ένα καλό σύνολο. Με υγεία θέλουμε να κυλήσει η χρονιά όπως και η περσινή με την ίδια επιτυχία».

Πλάτωνας Καρακατσάνης: «Εύχομαι η νέα σεζόν να ξεκινήσει με υγεία με πάνω απ’όλα. Φέτος είναι μία πολύ σημαντική χρονιά για εμάς και κυρίως για πιο νέα παιδιά. Έχουν έρθει καλοί και φιλόδοξοι παίκτες».

Βασίλης Σαχινίδης: «Να ευχηθώ στους συμπαίκτες, στο τεχνικό τιμ και τη διοίκηση να έχουμε μία καλή χρονιά. Να κάνουμε την προσπάθειά μας όπως και πέρυσι να έχουμε τον ίδιο στόχο που είναι να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι. Θέλουμε το κόσμο στο πλευρό μας, γιατί η ομάδα είναι καλά και θα μας βοηθήσει πολύ».

Κώστας Καμπέρης: «Εύχομαι έτσι όπως μπαίνουμε σιδερένιοι σήμερα στο γήπεδο να τελειώσουμε τη χρονιά αντίστοιχα. Σ’αυτό το γήπεδο η ομάδα τα τελευταία χρόνια ζει μόνο χαρές και ελπίζω έτσι να συνεχίσουμε και φέτος».