Βαθμολογία

Μαντζανάς: «Κάθε Κυριακή να κερδίζουμε»

Αισιόδοξος για το πως έχει ξεκινήσει ο Απόλλων Λάρισας τη νέα χρονιά ήταν ο πρόεδρος των «κυανόλευκων» Παναγιώτης Μαντζανάς. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας τόνισε πως και φέτος ο στόχος θα είναι ίδιος με την περσινή σεζόν και θα είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Να ευχηθώ σε όλο το κόσμο να έχει υγεία. Οι ποδοσφαιριστές μας να είναι καλά και δίχως τραυματισμούς. Εύχομαι φέτος να έχουμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και μέσα από όλη τη διαδικασία να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο. Η ομάδα μας ενισχύθηκε με ικανούς ποδοσφαιριστές. Από πέρυσι έμεινε ένας καλός κορμός με 13 ποδοσφαιριστές και θα προχωρήσουμε με 25 παίκτες.

Ένα στόχο είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, έναν έχουμε και φέτος. Να προσπαθούμε κάθε Κυριακή για το καλύτερο και να κερδίζουμε. Θέλω οι παίκτες να δίνουν τον εαυτό τους μέσα στο γήπεδο και να απολαμβάνουν αυτό που κάνουν».

Αν ο Απόλλωνας μπορεί να κυνηγήσει την άνοδο: «Όπως είπα και πριν στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να κερδίζουμε κάθε Κυριακή. Τον ίδιο έχουμε και φέτος. Θέλουμε να απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο που θα παίζει η ομάδα. Θέλουμε ο κόσμος να χαίρεται με το θέαμα που θα προσφέρουμε και στο τέλος θα μετρήσουμε τι πετύχαμε».