Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Με οδηγό την περσινή χρονιά…»

Στο ίδιο μοτίβο με την περασμένη σεζόν παρουσιάστηκε ο Σάκης Θεοδοσιάδης στις δηλώσεις του. Ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας ξεκαθάρισε πως και φέτος θέλει η λαρισινή ομάδα να είναι πρωταγωνίστρια της κατηγορίας. Παράλληλα τόνισε πως είναι πολύ ικανοποιημένος από τις προσθήκες που έγιναν στο ρόστερ, ενώ δήλωσε και τυχερός που βρίσκεται σε μία ομάδα που αποπνέει υγεία. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Να ευχηθώ στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μου και σε όλους τους συνεργάτες μου να έχουμε μία καλή χρονιά. Μια χρονιά πάνω απ’όλα με υγεία σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Η ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια εξελίσσεται διαρκώς. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι που συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά να προσφέρουμε τις υπηρεσίας μας στην ομάδα.

Με οδηγό την περσινή χρονιά θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα η οποία θα έχει σαν στόχο κάθε Κυριακή να κερδίζει τα παιχνίδια. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα από τη συλλογικότητα, τη σκληρή δουλειά της καθημερινότητας να μπορέσουμε να δικαιώσουμε τις προσδοκίες της διοίκησης, αλλά και προσωπικά του προέδρου μας, του κ. Μαντζανά που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πολλά για τον ιστορικό σύλλογο του Απόλλωνα Λάρισας. Να έχουμε όλοι μας μία άριστη συνεργασία όπως και πέρυσι και πάνω απ’όλα υγεία στους ποδοσφαιριστές μας».

Για τους στόχους της ομάδας: «Για μας το πρωτεύον είναι μέσα από τη σκληρή δουλειά να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα είναι πρωταγωνίστρια κι όχι ένας κομπάρσος στην κατηγορία. Με ταπεινότητα και σεβασμό προς όλους τους αντιπάλους, με πολύ σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε την ανταγωνιστική ομάδα που θέλουμε και να δικαιώσουμε τις προσδοκίες της διοίκησης και του κόσμου. Στο τέλος θα δούμε το ταμείο μας».

Για το πρωτάθλημα της Football League: «Νιώθουμε πολύ τυχεροί που βρισκόμαστε σε μία ομάδα που λειτουργεί, έχει υγεία και οργάνωση, αλλά και οικονομική συνέπεια. Βλέπετε τι προβλήματα αντιμετωπίζουν ομάδες στην κατηγορία. Ακόμα δεν ξέρουμε πως θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Εμείς κάνουμε την αρχή μας σήμερα και θα ασχοληθούμε μόνο με την ομάδα μας και όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θέλουμε να είμαστε έτοιμοι απ’όλες τις πλευρές για να είμαι ανταγωνιστικοί στον μαραθώνιο που θα έχουμε μπροστά μας.

Για το ρόστερ: «Μεταγραφικά η ομάδα έκανες τις προσθήκες που ήθελε. Θεωρώ πως για να κλείσει το ρόστερ θα γίνουν ακόμα δύο-τρεις κινήσεις. Υπάρχουν 22 ποδοσφαιριστές και θέλω να δουλέψω με 25 παιδιά. Πιστεύω πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ».