Βαθμολογία

Χουλτ έως το 2020 στον Παναθηναϊκό

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση του Νίκλας Χουλτ για τον Παναθηναϊκό με τον Σουηδό αριστερό μπακ να υπογράφει νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές και να παραμείνει στους «πράσινους».

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγο καιρό υπήρξε θέμα με τον 27χρονο και κυρίως με τον μάνατζέρ του, ενώ τις εξελίξεις παρακολουθούσε και η Σταντάρ Λιέγης. Ωστόσο, φαίνεται πως όλα αυτά μπήκαν στην άκρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Νίκλας Χουλτ. Ο διεθνής Σουηδός αμυντικός επέκτεινε τη συνεργασία του με το Τριφύλλι κατά ένα χρόνο σε σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιο που είχε υπογράψει πέρυσι».

Στη συνέχεια ο Σουηδός δήλωσε: «Νιώθω πολύ καλά. Ήταν μια εξαιρετική σεζόν με τον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μείνω ακόμα τρία χρόνια στην ομάδα. Ελπίζω ότι αυτή η σεζόν θα έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι με τον προπονητή μας και τις προσθήκες που γίνονται, έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο. Είναι κάπως σαν επιβράβευση για μένα. Έκανα μια καλή σεζόν εδώ, έπαιξα πολλά παιχνίδια και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μένα γιατί κέρδισα και τη συμμετοχή μου στην εθνική ομάδα. Αποτελεί πρόκληση για μένα να βελτιώνομαι κάθε χρόνο και πιστεύω ότι την εφετινή σεζόν θα είμαι ακόμα καλύτερος γιατί έκανα καλή προετοιμασία και εάν είμαι υγιής θα κάνω ένα βήμα παραπάνω στην αγωνιστική παρουσία μου».