Βαθμολογία

Κούγιας: «Υπάρχει ενδεχόμενο απόκτησης αμυντικού...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή των Βαγγέλη Ρωμανού και Βαγγέλη Βουλάγκα «φιλοξενήθηκε» ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έκανε λόγο για το ζήτημα της Nova, αλλά και το ενδεχόμενο μεταγραφής ενός σέντερ μπακ.

Δείτε αναλυτικά τι είπε:

Για το θέμα της Nova τόνισε, ότι:

«Το Σαββατοκύριακο έγιναν πολύ μεγάλες πιέσεις.Εμείς παίρνουμε μόλις το 23% των χρημάτων που το μοιράζονται 12 ομάδες εκτός από τους μεγάλους (για τα χρήματα της Nova). Πρωτάθλημα με 14 ομάδες σημαίνει ότι 30 Μαρτίου θα τελειώνει το πρωτάθλημα. Η ΑΕΛ δεν το δέχεται αυτό. Θα πρέπει να ψηφίσουν 12 για να περάσει η πρόταση. Μέχρι στιγμής είναι 7 οι ομάδες.Με τη μείωση που ζητάει η Nova εμείς θα πάρουμε 1.250.000.»

Για το φιλικό παιχνίδι της ομάδας κόντρα στον Ατρόμητο, τόνισε:

«Δεν είδα το ματς. Αν η ομάδα είναι να κερδίζει όλα τα παιχνίδια δεν ξαναβλέπω και κανένα(είπε αστειευόμενος). Έμαθα από τον κ. Πάους και τον κ. Φυντάνη ότι τα δείγματα ήταν πολύ καλά. Το δίδυμο στο πρώτο ημίχρονο στην άμυνα ήταν λίγο βαρύ. Δεν αποκλείω ενίσχυση εκεί. Αν βρούμε μόνο κάτι το εξαιρετικό.»

Για την περίπτωση του Γιάννη Κάργα, σχολίασε:

«Μας είναι αδιάφορος. Παίκτης ο οποίος δεν τρέχει. Εγώ αν δεν πάρω τον Κάργα θα πάρω τα λεφτά και θα πάρω παίκτη καλύτερο.»