Βαθμολογία

«Αλίμονο αν περιμένουμε σωτήρες»

Κάθε άλλο παρά ρόδινα είναι τα πράγματα στον Εργοτέλη, στον οποίο αναζητούνται λεφτά για να μπορέσει να ανταποκριθεί η ομάδα στις απαιτήσεις της Β' Εθνικής. Ωστόσο, λύση μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί.

Τη Δευτέρα (24/7) είναι η κρίσιμη Γ.Σ. για το μέλλον της ομάδας και έτσι ο Γιώργος Στειακάκης ζήτησε τα μέλη των Κρητικών να δώσουν το παρών και να αναλάβει ο καθένας τα καθήκοντά του.

Αναλυτικά: «Προσκαλούνται όλα τα μέλη του συλλόγου να παρευρεθούν στην κρίσιμη γενική Συνέλευση της Δευτέρας 24 Ιουλίου, ώστε να συμμετάσχουν ουσιαστικά στη λήψη αποφάσεων για το μέλλον του Εργοτέλη. Το έμπρακτο ενδιαφέρον όλων μας, την Δευτέρα αλλά και στη συνέχεια, είναι ο δρόμος της επόμενης μέρας και η ώθηση που χρειάζεται το σωματείο μας. Αλίμονο αν περιμένουμε σωτήρες και λύσεις εξ ουρανού.

Η ιστορία και η φιλοσοφία του Εργοτέλη ανέχονται τα λάθη όσων αγαπάνε το σωματείο, όχι όμως την αδιαφορία τους. Η συμμετοχή, εξάλλου, έγραψε την ιστορία και διαμόρφωσε το πνεύμα που υπηρετούμε όλοι. Ιδού το Μαρτινέγκο, ιδού και το καθήκον μας.

Γιώργος Στειακάκης

Αντιπρόεδρος Δ.Σ.».