Βαθμολογία

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΣΤΟΝ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟ: Δικός της ο Τσούτσας!

Μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές του φετινού Καλοκαιριού έκλεισε την Κυριακή (23/7) στην Φαλάνη. Μία από τις παραδοσιακότερες δυνάμεις στην μεγάλη τοπική κατηγορία λίγο πριν ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα χρονιά, έβαλε «φωτιά» με την απόκτηση ενός από τους σημαντικότερους παίκτες στην Α’ ΕΠΣΛ κάνοντας ένα μεγάλο «μπαμ».

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο λόγος για τον περιφερειακό επιθετικό Αλέξη Τσούτσα που προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν με την Δόξα Αργυροπουλίου. Ο Τσούτσας αποτελεί μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφές της νέας χρονιάς, εξαργυρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τα όσα πέτυχε πέρυσι.

Παίκτης με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, όταν βρεθεί μέσα στη περιοχή δεν… χαρίζει. Ο ίδιος βρέθηκε την Κυριακή (23/7) το βράδυ στη Φαλάνη και έδωσε τα χέρια με τη νέα του ομάδα. Η απόκτησή του ανεβάζει σίγουρα τον πήχη στην ομάδα του Φαλανιακού που βλέπει ψηλά στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Αλέξης Τσούτσας δηλώνει έτοιμος να ανταποκριθεί στη νέα του ομάδα και να πετύχει πολλά γκολ, κάτι που το ξέρει χρόνια. Μετά το τέλος της συμφωνίας ο πρόεδρος της ομάδας κ. Στέλιος Αμανατίδης φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του athleticlarissa.gr με τον Αλέξη Τσούτσα.