Βαθμολογία

Στην Καβάλα Αδαμάκης και Προβατίδης

Δύο μεταγραφές ακόμη ολοκλήρωσε η Καβάλα, η οποία έκανε δικούς της τους Ιορδάνη Αδαμάκη και Ανέστη Προβατίδη. Ο πρώτος είναι 16χρονος και βρισκόταν στην Κ20 του ΠΑΟΚ, ενώ ο δεύτερος 17χρονος και ήταν στις υποδομές του Βρασίδα Ν. Περάμου. Πρόκειται για δύο επενδύσεις για το μέλλον, αφού αμφότεροι είναι αρκετά νεαροί αυτή τη στιγμή για να προσφέρουν άμεσα πολλά στους «αργοναύτες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Αθλητικός Όμιλος ΚΑΒΑΛΑ καλωσορίζει στην οικογένεια του τον 17χρονο ποδοσφαιριστή Ιορδάνη Αδαμάκη (επιθετικός) που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Βρασίδα Ν.Περάμου, και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ανδρική του ομάδα.

Επίσης, καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τον Ανέστη Προβατίδη (16/5/2001), σέντερ φορ προερχόμενο από την Κ17 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ από το 2009.

Πρόκειται για 2 εξαιρετικές περιπτώσεις νεαρών γηγενών ποδοσφαιριστών που έχουν το απαιτούμενο ταλέντο και τις βάσεις για να μπορέσουν να εξελιχθούν, και να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο, και αυτός είναι και ο λόγος που αποκτήθηκαν».