Βαθμολογία

Νοτιοκορεάτικη ενίσχυση στον Αστέρα

Ο Αστέρας ανακοίνωσε την Κυριακή (23/7) την απόκτηση του Γκιέολ-Χι Γιάνγκ, ο οποίος προέρχεται από τις Ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Αρκάδων υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2020 και δήλωσε ενθουσιασμένος με το νέο βήμα στην καριέρα του.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Gyeol-Hee Jang για τα επόμενα τρία χρόνια. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΣΤΕΡΑ γεννήθηκε στις 4 Απριλίου 1998 στη Νότια Κορέα και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή ως ακραίος χαφ.

Ο Gyeol-Hee Jang έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα Steelers, ενώ από το 2011 μέχρι και τη μεταγραφή του στον ΑΣΤΕΡΑ αγωνιζόταν στις περίφημες ομάδες των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα.  Ο Νοτιοκορεάτης μέσος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και επέλεξε τον αριθμό 20 για τη φανέλα του.

H ΔΗΛΩΣΗ

“Νιώθω πολύ τυχερός για την ευκαιρία που μου δίνει ο ΑΣΤΕΡΑΣ. Μετά από την παρουσία μου στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, έχω τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε ένα πρωτάθλημα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και σε μια ομάδα που σου παρέχει τα πάντα για ν' αναδειχθείς. Θέλω να δουλέψω σκληρά και να δικαιώσω πρώτα τον εαυτό μου και μετά όσους πιστεύουν σε μένα”».