Βαθμολογία

Η μπάλα στον Πετράκη για Λουίζ Ενρίκε

Τους κέρδισε...Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο Λουίζ Ενρίκε στο φιλικό με τη Λαμία σε τέτοιο σημείο που οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα μπήκαν πολύ γρήγορα σε σκέψεις να του προτείνουν συμβόλαιο. Ποιο είναι, όμως, αυτή τη στιγμή το πρόβλημα; Ότι ο Βραζιλιάνος αγωνίζεται σε μία θέση που δεν υπάρχει πραγματικά ανάγκη. Άλλες είναι οι προτεραιότητες των Ηπειρωτών τώρα.

«Είναι καλός παίκτης, αλλά είμαστε γεμάτοι στο κέντρο» έλεγαν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα. Ωστόσο, την οριστική απόφαση θα πάρει ο Γιάννης Πετράκης. Θα έχει μία συζήτηση με τους διοικούντες και θα τους πει εάν υπάρχει ανάγκη να γίνει μεταγραφή σε αυτή τη θέση.

Από εκεί και πέρα, στα Ιωάννινα γύρισε ο Φρανκ Μπετρά, ο οποίος αναμένεται εντός των ακριβώς επόμενων ημερών να υπογράψει συμβόλαιο, να ανακοινωθεί και να γίνει το τέταρτο καλοκαιρινό απόκτημα μετά τους Μάρκο Βελλίδη, Μπρούνο Χαλκιαδάκη και Άντι Λίλα.

ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟΥ ΖΑΪΡΟ

Εν τω μεταξύ, η υπόθεση του Ζάιρο ουδέποτε έφυγε από το μυαλό των ανθρώπων του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά πλέον οι πιθανότητες μοιάζουν πολύ λίγες. Ο Βραζιλιάνος δεν μπήκε στην ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ, αλλά η εκτίμηση που υπάρχει εντός της ομάδας είναι ότι τελικά θα παραμείνει στην Τούμπα.

Ακόμη και εάν αυτό δεν συμβεί, προτεραιότητα του Ζάιρο είναι να παραχωρηθεί σε ομάδα εκτός Ελλάδας. Υπάρχουν, πάντως, και άλλες δυσκολίες στην επικοινωνία μεταξύ των δύο ομάδων που κάνουν τους ανθρώπους τους Ηπειρώτες να θεωρούν πως δεν θα έχει αίσια κατάληξη αυτό το θέμα.

a-sports.gr