Βαθμολογία

Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Αστέρα ο Δουβίκας

Εμπιστεύεται τους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα σπλάχνα του και το αποδεικνύει εμπράκτως ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες ανακοίνωσαν την Παρασκευή (21/7) ότι ο Τάσος Δουβίκας, που προέρχεται από την Κ-20, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Τάσος Δουβίκας αποτελεί ένα λαμπερό παράδειγμα για τον τρόπο που τα όνειρα των ποδοσφαιριστών της ακαδημίας μας που γίνονται πραγματικότητα. Η θέση του Δουβίκα είναι επιθετικός, ενώ μέχρι τώρα στην προετοιμασία με την πρώτη ομάδα έχει ανταποκριθεί με εξαιρετικό τρόπο.

Ο Τάσος Δουβίκας γεννήθηκε στις 2 Αυγούστου 1999 στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Άργος. Το επαγγελματικό συμβόλαιο που υπέγραψε ο Δουβίκας με τον ΑΣΤΕΡΑ έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ενώ επέλεξε τον αριθμό 28 για τη φανέλα του.

Η δήλωση του νεαρού ποδοσφαιριστή: "Η σκληρή δουλειά τώρα αρχίζει. Θέλω να ευχαριστήσω όσους πίστεψαν και πιστεύουν σε μένα. Θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του ΑΣΤΕΡΑ. Κάθε μέρα η δουλειά που έχω να κάνω είναι σκληρή και απαιτεί να είμαι σεμνός και ταπεινός"».