Βαθμολογία

Παραιτήθηκε όλο το Δ.Σ. της Αναγέννησης Καλοχωρίου

Με ανακοίνωσή του ο απερχόμενος πρόεδρος της Αναγέννησης Καλοχωρίου κ. Γιάννης Έξαρχος (ΦΩΤΟ) κάνει γνωστό ότι αποχωρεί από την ομάδα μετά από 6 χρόνια καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. Επίσης ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν την ομάδα αυτά τα χρόνια και τέλος ευχήθηκε να βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο που έχει διαμορφωθεί. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να σας ενημερώσω για την παραίτησή μου από την θέση του προέδρου καθώς και όλων των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. Στα 6 χρόνια της θητείας μας γευτήκαμε συναισθήματα κυρίως χαράς, καταφέραμε να ενώσουμε αυτήν την ομάδα, να την κάνουμε οικογένεια, να συνεχίσουμε την ιστορία της και για τα δεδομένα του πληθυσμού του χωριού να την έχουμε σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο στο νομό Λάρισας.

Οι λόγοι της αποχώρησης είναι πολλοί και δεν είναι της παρούσης να αναφερθούν. Έχουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας στήριξαν και μας βοήθησαν στο υπέροχο αυτό ταξίδι καθώς και την πλειονότητα των ποδοσφαιριστών που «μάτωσαν» για την ομάδα.

Προσφέραμε τα πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας, ξεπεράσαμε τις προσδοκίες μας με τις πολλές επιτυχίες και επειδή δεν είμαστε «καρφωμένοι» σε καρέκλες και διαχειρίσεις αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε από το Δ.Σ. του αγαπημένου μας συλλόγου.

Τέλος ευχόμαστε μετά από αυτές τις εξελίξεις και παρά την ιδιόμορφη κατάσταση που διαμορφώνεται, να βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο και το νεοσύστατο Δ.Σ. να είναι πιο ικανό ώστε να συνεχίσει την δυναμική πορεία που είχε ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια.

Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ