Βαθμολογία

Το νέο μοντέλο διοίκησης Μπουχλαριώτη

Συστάθηκε σε σώμα την Πέμπτη (20/7) το νέο Δ.Σ. της ΕΠΣΛ με το νέο πρόεδρο κ. Δημήτρη Μπουχλαριώτη να δίνει με το καλημέρα το στίγμα για την επόμενη μέρα. Στην αρχή ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης καλωσόρισε τα μέλη του νέου Δ.Σ. καθώς και τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί για να καλύψουν το ρεπορτάζ (Χρήστος Γκατζούλης athleticlarissa.gr, Χρήστος Ευθυμίου tinealarissa.gr). Τα όσα ανέφερε ο κ. Μπουχλαριώτης:

-Κάποιοι μας κατηγόρησαν ότι φταίμε εμείς για την καθυστέρηση, αλλά έπρεπε να προσφύγουμε στο διαιτητικό για να νομιμοποιήσουμε την παράνομη διαδικασία των εκλογών της 13/6.

-Παράδοξα το Διαιτητικό Δικαστήριο έδωσε την πλειοψηφία της προσωρινής διοίκησης στην παράταξη που δημιούργησε το πρόβλημα.

-Θέλω να δώσω τα εύσημα στους κ.κ. Ακριβούλη και Αδαμόπουλο που επικύρωσαν τις υποψηφιότητες και δεν δημιουργήθηκε και άλλο κόλλημα στην εκλογική διαδικασία.

-Μετά από δυο αλλεπάλληλες δικαστικές διαμάχες, καταφέραμε τελικά να δικαιωθούμε.

-Συντριπτική η πλειοψηφία των σωματείων μαζί μας, πρωτοφανή για τα λαρισαϊκά δεδομένα. Από εδώ και πέρα αύξηση ευθυνών για την Ένωση μας.

-Εφαρμογή από την πρώτη μέρα τις υποσχέσεις μας στις περιφερειακές συναντήσεις.

-Αποκεντρωτική διοίκηση μέσω επιτροπών.

-Είμαι πρώτος μεταξύ ίσων.

-Νέο μοντέλο διοίκησης: Όχι προσωποκεντρική διοίκηση, αλλά αναβάθμιση των επιτροπών με σοβαρούς και όχι διακοσμητικούς ρόλους.

-Εφαρμογή του καταστατικού.

-Δύο φορές το μήνα πραγματοποίηση Δ.Σ.

-Τήρηση του κανονισμού για τις απουσίες των διοικητικών συμβούλων (για 3 συνεχόμενες απουσίες).

*Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως πάρθηκε ομόφωνη απόφαση για άνοιγμα των συνεδριάσεων σε όλα τα ΜΜΕ.