Βαθμολογία

Eυχές και φιλοδοξίες των παικτών των Βουναίνων για τη νέα σεζόν (PICS)

Τις δικές τους ευχές ενόψει της νέας σεζόν, τους δικούς τους προσωπικούς αλλά και ομαδικούς στόχους, «μοιράστηκαν» στο Athleticlarissa.gr ποδοσφαιριστές της ομάδας των Βουναίνων, στην πρώτη συνάντηση που είχε η ομάδα την Πέμπτη (20/7)

Δείτε αναλυτικά τι είπε ο καθένας:

Ο Βαγγέλης Ραπτόπουλος  είναι 15 ετών, αγωνίζεται ως αριστερό και δεξί χαφ αλλά και ως σέντερ φορ. Είναι νέο και ταλαντούχο απόκτημα από το Αβέρωφ Λάρισας.

«Ξεκίνησα από 6 ετών στις ακαδημίες του Βουτυρίτσα όπου έμεινα μέχρι 10 ετών. Έκανα μια διακοπή ενός έτους και επέστρεψα πάλι εκεί. Στη συνέχεια πήγα στο εφηβικό του Αβέρωφ. Πιστεύω ότι μπορώ να παίξω στη μεγάλη ομάδα των Βουναίνων γιατί είμαι πολύ καλά προπονημένος, δυνατός και γρήγορος. Για μένα πρώτο λόγο έχει το ποδόσφαιρο. Θέλω να παίξω σε υψηλό επίπεδο αν μου δοθεί η δυνατότητα όμως παράλληλα θέλω και να σπουδάσω.»

Ο Φώτης Μερτζανίδης είναι 16 ετών και αγωνίζεται ως σέντερ φορ. Πρόκειται για ένα νεαρό παιδί πολύ ταλαντούχο με πολύ καλές συστάσεις από το Αβέρωφ και αρκετά εξελίξιμο ποδοσφαριστή.

«Ξεκίνησα από τον Άρη Λάρισας σε ηλικία 8 ετών. Ένα χρόνο πήγα στο Ολίμπικ και εδώ και πέντε χρόνια είμαι στην ομάδα του Αβέρωφ όπου είμαστε μια γειτονιά και μια παρέα όλοι. Με προπονητή τον κ. Δημήτρη Κουκουλιάφκα. Θέλω να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρω να παίξω στην μεγάλη ομάδα αφού είχα αγωνιστεί και πριν δύο χρόνια σε μικρότερη ηλικία στο Αβέρωφ στο Α' τοπικό, έχοντας έξι συμμετοχές.»

Ο Γιώργος Χατζηλιάδης είναι 25 ετών και αγωνίζεται ως στόπερ. Είναι ένας έμπειρος και καλός παίκτης που πραγματικά αδικήθηκε που δεν προχώρησε σε πιο μεγάλη ομάδα εξαιτίας συγκυριών. Τρία χρόνια τώρα αγωνίζεται στην ομάδα των Βουναίνων.

«Ξεκίνησα από οκτώ ετών στις ακαδημίες του Απόλλωνα Λάρισας οπου έμεινα για δύο χρόνια. Στη συνέχεια για πέντε χρόνια έπαιξα στον Άρη Λάρισας. Στα 15 μου πήγα δανεικός για έναν χρόνο στον Σ.Σ. Ραψάνης και για έξι χρόνια αγωνίστηκα στους Αγίους Ανάργυρους. Θεωρώ πως η ομάδα μας και πέρυσι έκανε μια πολύ καλή πορεία και φέτος με τις προσθήκες που έχουν γίνει θα είμαστε ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα. »

Ο Γιώργος Τσανάς είναι 27 ετών και αγωνίζεται ως χαφ. Είναι ένας χαρισματικός παίκτης, γρήγορος με πολύ καλά στοιχεία και αδικήθηκε που δεν έπαιξε σε μεγαλύτερη κατηγορία.

«Ξεκίνησα από οκτώ ετών στην Πελασγιώτιδα όπου έμεινα για έναν χρόνο. Στη συνέχεια πήγα στις ακαδημίες του Αλέβα όπου έμεινα για επτά χρόνια. Πήγα στη Χαραυγή όπου έπειξα δύο χρόνια και στον Τοξότη όπου έμεινα για οκτώ χρόνια με την ομάδα να αγωνίζεται στο Α' τοπικό. Στα Βούναινα έχω τρία χρόνια. Η περσινή χρονιά ήταν επιτυχημένη παρά τους τραυματισμούς που είχαμε και κυριολεκτικά αγωνιζόμασταν μόλις με 11 παίκτες. Θεωρώ πως και φέτος θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Θακάνουμε μια πολύ καλή πορεία και πάνω από όλα θέλω  να είμαστε όλοι υγιείς.»