Βαθμολογία

Με «μπόλικο χαμόγελο» η πρώτη συνάντηση των Boυναίνων (PICS)

Την πρώτη της συγκέντρωση είχε την Πέμπτη 20/7 το βράδυ η ομάδα των Βουναίνων, στην πιτσαρία ''Μιλάνο'' στη Νεάπολη. Η διοίκηση με τον πρόεδρο κ. Γιώργο Μοσχοβίτη, τον γενικό αρχηγό κ. Κώστα Μερτζανίδη, το νέο προπονητή κ. Θοδωρή Εμμανουήλ και τους παίκτες έδωσαν «το παρών» και είχαν την ευκαιρία να βρεθούν μετά από καιρό για να τα πουν. Δίπλή γιορτή είχε η ομάδα αφού είχε την ονομαστική του εορτή ο Ηλίας Μερτζανίδης και τα γενέθλιά του ο Γιώργος Χατζηλιάδης. Το κέφι ήταν άφθονο και τα γέλια και τα πειράγματα «έδιναν και έπαιρναν». Την ευκαιρία άδραξε ο νέος τεχνικός για να μιλήσει για τη νέα χρονιά. Τα λεγόμενά του ήταν τα εξής προς τους παίκτες:

«Θέλω να σας ευχηθώ μια νέα καλή χρονιά με υγεία. Σίγουρα ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής θέλει μια ιδιαίτερη φροντίδα και μεταχείριση. Εδώ όμως στην ομάδα γι' αυτό πρέπει να είστε απόλυτα βέβαιοι πως θα την έχετε, αφού ένας λόγος που ήρθα και εγώ εδώ ήταν το πολύ καλό και φιλικό κλίμα που επικρατεί. Η διοίκηση έχει φροντίσει με τον καλύτερο τρόπο να κυλούν όλα ομάλα. Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκίνησει την 01/08 και έχουν προγραμματιστεί και κάποια φιλικά που θα δώσει ο σύλλογος. Έχει πολύ μεγάλη σημασία να γίνει σωστή προετοιμασία γιατί τα αποτελέσματά της θα είναι σε βάθος χρόνου πολλά για τον καθένα σας. Οι προπονήσεις που θα γίνονται πρέπει να έχουν καθολική συμμετοχή αφού ένας καλός ποδοσφαιριστής θα πρέπει να έχει όλα εκείνα τα εφόδια για να αγωνίζεται σωστά και αυτά τα εφόδια τα παρέχει μόνο η σωστή προπόνηση. Ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να κάνει θυσίες έτσι ώστε να έχει μέλλον. Η δική μας προετοιμασία θα γίνει και για την Α1 όμως και για την Α τοπική κατηγορία αν χρειαστεί. Αξίζει να θυμίσουμε πως η ομάδα των Βουναίνων είναι η πρώτη υποψήφια αν δεν δηλώσει ομάδα της Α τοπικής για να πάρει εκείνη τη θέση της.» τόνισε χαρακτηριστικά...

Χορηγός για το εκλεκτό γεύμα με τις πίτσες στην εκδήλωση της ομάδας ήταν ο Λευτέρης Λελέδης. Ο Λευτέρης επί πολλά χρόνια είναι άνθρωπος των ποδοσφαιρικών δρώμενων στην πόλη και τα τελευταία πέντε χρόνια έχει την ομάδα των Λύκων που αγωνίζεται στην Β' τοπική κατηγορία. Η διοίκηση και οι παίκτες ευχαριστούν θερμά για το όμορφο γεύμα τον κ. Λευτέρη Λελέδη.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Athleticlarissa.gr από την παραπάνω εκδήλωση: