Βαθμολογία

Μεταγραφή, ανανεώσεις και βραβεύσεις για τον Αετό Αμυγδαλέας

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Αετού Αμυγδαλέας σχετικά με τη μεταγραφή που πραγματοποίησε, τις ανανεώσεις πολύτιμων ποδοσφαιριστών, αλλά και τις βραβεύσεις που θα γίνουν στην ομάδα.

Δείτε αναλυτικά:

Η διοίκηση της ομάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Βαγγέλη Μούτσιου στην ομάδα μας. Πρόκειται για μια σημαντική μεταγραφή που θα βοηθήσει την ομάδα μας. Βαγγέλη σε καλωσορίζουμε και σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά να έχεις με υγεία.

Επίσης η ομάδα μας ανανέωσε τη συνεργασία της με δύο ακόμα σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Γιώργο Καρβούνη και Φάνη Πρίφτη οι οποίοι πρόσφεραν πέρυσι τα μέγιστα στην ομάδα μας και ελπίζουμε η καινούρια χρονιά να είναι ακόμα καλύτερη για αυτούς και για την ομάδα μας.

Την Παρασκευή το βράδυ 28/07/2017 και ώρα 21:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η χοροεσπερίδα της ομάδας μας με την λαϊκοδημοτική ορχήστρα του Γιάννη Ζιάκου και της Λένας Ζέτα. Στο τραγούδι ο Λάζαρος Σατραμέζης. Επίσης θα υπάρχουν βραβεύσεις της περσινής χρονιάς των χορηγών της ομάδας μας, πλούσια λαχειοφόρος και πολλές εκπλήξεις!